Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Farsangi evés, ivás, mulatás


Fat Mo's Farsang - időutazás a 20-as évek Amerikájába

2016.02.19.-21. @ Fat Mo’s

Egy farsangi buli, ahol nem kell bíbelődni a beöltözéssel, a szervezők biztosítják számodra a farsangi kellékeket, a mennyei farsangi ételeket, és az élőzenét!

Az étterem több évtizede már, hogy a 20-as évek amerikai szesztilalom idejének és gengsztervilágának stílusában látja vendégül a betévedőket, beleértve a hely hangulatát, az ételek jellegét, és a zenekart is. Ez a hétvége egy igazi időutazás lesz, ugyanis most még inkább minden az egykori zugivók világát tükrözi majd.

Indoor Sörfesztivál a Gellértben
2016.02.19.-21. @Hotel Gellért

Malátarajongók figyelem! Itt van Magyarország első téli sörfesztiválja, amikor a Hotel Gellért három napig az ország legnagyobb sörkocsmája lesz!
Azt gondoltátok eddig, hogy télen csak a sörözőben lehet ülni? Mostantól ez máshogy lesz!
Megérdemeltek egy olyan téli zarándokhelyet, ahol minden évben egyszer kedvenc sörkülönlegességeiteknek hódolhattok. Ennek apropójaként mutatjuk be a Serfőző és a Gellért Hotel közös szervezésében Magyarország első beltéri sörfesztiválját, az Indoor Sörfesztivált.
Szeretnél párban elmenni a programokra? Nézd meg diplomás társkeresőinket!


Budapesti Böllérfesztivál

2016.02.19-21. @Millenáris, Kisrókus utca 16-20.

A rendezvényen felsorakoztatjuk a Kárpát-medence legnevesebb sertés tenyésztőit, élőállat bemutatóval, a legjobb sertéshúsból készült hazai és nemzetközi ételeket, mindezt megfűszerezve minőségi kézműves termékekkel.

A gyermekek ingyenes kézműves foglalkozásokon vehetnek részt mind a három nap során. A színpadon folyamatos programokkal, nagykoncertekkel és népi játékokkal szórakoztatjuk a közönséget. A múlt hagyományait felidézve klasszikus tanyasi mulatsággal várjuk az egész családot.


Blue Oyster sörpremier
2016.02.17. @Élesztő

Bemutatkozik a Monyó-RothBeer koprodukciós sör, a Blue Oyster, az Élesztőben. A Blue Oyster egy oyster stout amibe 50 kg osztriga is került, így lett Magyarország első "állatos söre". "Ez egy olyan sör, amit egyszer ki kell próbálni, mint a főzését, mint az ivását." - Róth Zoltán, sörfőző mester.
Kihagynád a legjobb farsangi programokat, mert nincs kivel elmenni? Nézd meg budapesti társkeresőinket!


Shaolin Warriors Kung Fu Show

2016.02.16-18. @MOM  Kulturális Központ

A kínai Shaolin templom szerzeteseinek tudása lenyűgözi az embereket világszerte. A buddhista tanokat valló papok különleges kiképzést kapnak. A Shaolin Warriors csapata már meghódított 3 kontinenst és több mint 750.000 embert kápráztatott el a fantasztikus zenével és látványos kungfu elemekkel tarkított showval.