Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Adventi kikapcsolódás

Különleges karácsonyi élményudvar és kézműves vásár a Gozsduban
2016.12.02-23. @Budapest, Gozsdu Udvar

A karácsonyi időszak közeledtével Budapest népszerű szórakoztató központja is ünnepi díszbe öltözik. A Gozsdu Karácsonyi Kézműves Vásár keretében megannyi kincs és kézműves alkotás várja, hogy felfedezzék. A vásáron a kürtős kalács és természetesen a megszokott forralt bor sem maradhat el. Egyedüli módon még a belváros tetején is forralt borozhatunk Budapest egyetlen fűtött rooftop bárjában a Gozsdu Sky Terrace-ban.

A részletekért kattints IDE!

Gozsdu

 

Jégpálya a Velence korzón
2016.11.25. – 2017.02.10. @Velence, Velence Korzó

Ismét várja a jégpálya a korcsolyázni vágyókat a Velence Korzón 2016 november 25-től 2017. február 10-ig. A jégpálya nagysátor alatt került elhelyezésre, a felülete folyamatosan kezelt és gondozott jég, korcsolyabérlésre, korcsolyaélezésre is van lehetőség, a pálya mellett pedig melegedőt is kialakítottak. A jégpálya hétköznapokon és a hétvégéken egyaránt üzemel, így akár barátokkal, akár családdal megyünk, mindenképp nagyszerű téli kikapcsolódásban lesz részünk.

A részletekért kattints IDE!

Jegkorcsolya


I.Karácsonyi Retro Fesztivál
2016.12.17. @Szerencs, Kulcsár Anita Sportcsarnok

Idén 2016. december 17-én a Bányász Klub szervezésében, egy rendhagyó zenei rendezvény lesz Szerencs városában, I. KARÁCSONYI RETRO FESZTIVÁL néven. Az I. Karácsonyi Retro Fesztivál a rájuk jellemző módon, egy magas színvonalú és minden igényt kielégítő módon kerül megrendezésre a legjobb, legnépszerűbb hazai retro előadók közreműködésével. Fellépők: UFO UPDATE, Dj Dominique, Csordás Tibi /Fiesta/, Zoltán Erika, Dobrády Ákos /TNT/, Groovehouse, Splash és BanDJ.

A részletekért kattints IDE!

Retrofesztival

 

Bálna Advent Fesztivál
2016.12.02. – 2017.01.02. @Budapest, Bálna Budapest

A nyári szezonban már kiderült, hogy szuper a dunai panorámában fröccsözni, most pedig azt is meglátjuk majd, hogy a forraltbor és a finom falatok is jól esnek a Szabadság hidat és a csillogó belvárosi fényeket kémlelve. Nem lesz hiány a forró italkülönlegességekből, valamint az egyszerűen fogyasztható street food ételek szerelmesei is garantáltan elégedetten fognak távozni! Érdemes ellátogatni a Bálna Advent Fesztiválra 2016. december 2. és 2017. január 02. között!

A részletekért kattints IDE!

Balnaadvent

 

Régi korok karácsonya
2016.11.26. – 2017.01.05. @Budapest, Várkert Bazár

A Várkert Bazár a főváros különleges ékszerdoboza, ahol művészet és természet együtt, egymást kiegészítve él. Ha az adventi időszakban ellátogatsz a Várkert Bazárba, megtudhatod, mivel pótolták a 20. század elején a fenyőfát, ha nem volt; milyen lehetett a krepp-papírral bevont ág, a feldíszített muskátli, a mestergerendáról lógó boróka, a tövis- és léckarácsonyfa, vagy a lúdtollal bevont gyümölcsfaág. Megcsodálhatod a régi korok karácsonyfadíszeit és megismerheted az ünnep talán már feledésbe merült szimbolikáját. Nagyszerű program az egész családnak.

A részletekért kattints IDE!

Rgikorokkaracsonya