Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Elcseszett randik: rossz randik sora

Az elcseszett randi rémálom, de valljuk be, szórakoztató – utólag. Pláne mások története. Ha veled is megesett már, hogy inkább töltötted volna az estét egyedül mamuszban, mintsem kettesben valakivel rosszabbnál rosszabb ámulatokba esve, itt az idő, hogy megoszd a sztorit mindenkivel! “Elcseszett randik” jeligére küldd el nekünk a szerkeszto@ha.hu címre!

***

A találkozóra egy bevásárlóközpont parkolójában került sor. A parkolótól nem messze egy kis kávézó... Autóval megálltam a Buszsofőr autója mellett, kiszálltunk, kölcsönös bemutatkozás, majd azt gondoltam én kis naiv, hogy a beszélgetést egy alkoholmentes ital , tea, kávé, málnaszörp, bambi mellett folytatjuk. Áááá, dehogy. Beinvitált az autójába, ami finoman fogalmazva is koszos volt, majd megpróbált, fogdosni. Ez kiverte nálam a biztosítékot. Most fizikailag is éreztem a hányingert. De a legviccesebb az volt, amikor a sikertelen villámtapi után megkínált a palackos ásványvizéből. Csengő ezerrel – hátraarc! Padlógáz, el innen!

...és egy másik :)

Egy másik társkereső oldal: hátha itt nagyobb szerencsém lesz. Regisztráltam, olvasgattam, köszöngettem a kedves szavakat , de nem nagyon lendültem bele az egészbe. Egy kicsit kiégtem.

Majd húsvét után jött egy admin üzenet, hogy húsvét alkalmából meglocsoltak néhányan. Nosza, beléptem, illedelmesen viszonoztam a locsolásokat, adtam ám a piros tojásokat boldog-boldogtalannak. De már arra sem vettem a fáradságot, hogy megnézzem , ki az a vakmerő , aki meglocsolt. Aztán érkezett egy levél egy húsvéti locsolótól. Az az igazi rosszfiú; Bálint a Zsebtévéből. Egy – két rapid levélváltás, randi, ha már úgyis a bankba kell mennem, gondoltam kellemeset a hasznossal. Bank mellett lévő kávézó – tökéletes a randira. Nem kell messzire mennem. Amikor megláttam, majdnem dobtam egy hátraszaltót. Na nem, mert annyira jó pasi volt, hanem mert egyenesen munkából érkezett…koszosan. Ááááá…. ez gáz! De ha már voltam annyira felelőtlen,hogy elmentem, nem volt más választásom, leültem vele beszélgetni. Voltak nagyon jó meglátásai olyan dolgokról, amik engem vonzottak. Elég jól elbeszélgetünk, majd azt vettem észre, hogy végre nem egy piperkőc elszállt agyú férfi. Van néhány önálló gondolata. Felismeri a kalapácsot. De legalábbis tudja, hogy mi az. Merthogy függetlenül attól, hogy inkább plázacicának nézek ki, mint szobafestőnek, közelebb áll hozzám a festőhenger, mint a műköröm.

Két nap múlva egy klezmer zenével összekötött vacsora – vagy nagyon jó színész a csávó, vagy tényleg normális. Bár én azért akkor még inkább a színészi tehetségét véltem felfedezni a tettei, szavai mögött. De mivel rengeteg időm volt, hagytam, bizonyítson. Szkeptikus vagyok – nem nagyon hiszek már a szerelem első ( második ) látásra… de be kell vallanom, megmozdult bennem a pillangó. Viszont annyi negatívum volt már az életemben, hogy hittem is meg nem is , amit mond.

Vacsora után visszavitt az autómhoz, majd az éjszaka folyamán még beszélgettünk. Bár már akkor furcsa volt, hogy a bankszámlám jobban érdekli, mint én magam.

Nah, ennek a randinak sem lett folytatása... eltűnt, mint szürke szamár a ködben...felismerte, hogy az élet más mint a net.