Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Februári gasztro programok

8. Furmint Február Kóstoló
2017.02.02. @Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Vajdahunyadvár

2017 februárjában már nyolcadik alkalommal állnak csatasorba a furmintok, hogy meghódítsák a borbarátokat. A furmint szempontjából koncentrált hónapban szerte az országban, sőt immár határainkon túl is éttermek, borkereskedők állítják majd a középpontba ezt a szőlőfajtát. Az egész februárban tartó rendezvénysorozat csúcspontja a Nagy Furmint Február kóstoló lesz, amelyen 2017-ben már több, mint százötven prémium furmintot lehet majd megízlelni.

Szeretnél párban elmenni a programokra? Nézd meg diplomás társkeresőinket!


furmint

 

Játék a kastélyban – farsang
2017.02.03. @Mór, Lamberg-kastély, 42-es terem

Minden érdeklődőt szeretettel várnak 2017. február 3-án a - Játék a kastélyban - farsangra 13 órától. A farsangon a jó hangulat mellett a résztvevők találkozhatnak különböző farsangi népszokásokkal, és kipróbálhatják magukat a kézműves foglalkozásokban is. A sok játék mellett garantált lesz a jókedv, így a kicsiknek és nagyoknak is remek program ígérkezik.


Jatekakastelyban

 

Pécsi Csokoládé Karnevál
2017.02.04-05. @Pécs, Zsolnay Negyed - E78

Nagy a készülődés, mert 2017. február 4-5-én újra Csokoládé Karnevál a Zsolnay Negyedben, az ország minden részéből érkező csokoládék vására. A látogatók személyesen találkozhatnak a magyar kézműves manufaktúrák csokoládékészítőivel, s megvásárolhatják a még sehol sem látott különleges csokoládékat. Az esemény igazi látványossága egy nagyméretű csokoládétárgy, mely a látogatók szeme előtt készül el a helyszínen.

Megkóstolnád a finom csokoládékat, de nincs kivel elmenned? Nézd meg pécsi társkeresőinket!

Csokikarnevl

 

Winter Food Fest
2017.01.26.-02.05. @Budapest, Erzsébet tér

Azt gondoltátok, hogy vége a karácsonynak és ennyivel megússzátok? Most bizony kihívás elé állítanak titeket az első Winter Food Festen, ahol a legszaftosabb, legdögösebb hazai és nemzetközi téli gasztro őrületekkel találkozhattok majd 11 napon keresztül a belváros legimpozánsabb fesztiválterületén, a Fröccsterasz melletti Erzsébet téren.


WinterFoodFest

 

Nutella Napok
2017.02.04-05. @Budapest, SUGAR! shop&confectionary

Február 4-én és 5-én nemzetközi Nutella Nap lesz. Ennek alkalmából a Sugar! shop egész hétvégén kedveskedni szeretne az édesszájú vendégeinek. Mivel nagyon sok olyan termékük van, amihez eleve használnak Nutellát, és erre az alkalomra új kreációkkal is készülnek, arra gondoltak, hogy minden vásárlónak, aki két olyan terméket vásárol, melynek receptúrájában Nutella van, legnépszerűbb macaronjukat, egy darab Nutellás macaront adnak ajándékba!


Nutellanapok

 

Szeretnél a hozzád illő társ oldalán gasztor élményekben részt venni? Nézd meg budapesti társkeresőinket!