Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

HOOLIGANS 20 éves Jubileumi koncert

@Budapest, Papp László Sportaréna - november 12.

"A Hooligans tagjairól tudjuk, hogy gyerekkoruk óta a zene és a koncertezés megszállottjai. 2016-ban már 20 éve annak, hogy a Hooligans név égisze alatt ontják a slágereket és szórakoztatják a nagyérdeműt országhatáron innen és túl. A jubileumi turné megkoronázására egészen november 12-ig kell várnunk, amikor is Budapesten a Papp László Sportarénában valósítják meg pályafutásuk legnagyobb koncertshowját. 

Az elmúlt húsz évben sikert-sikerre halmozva lépdeltek előre, gyakorlatilag nincs olyan színpada Magyarországnak, ahol ne játszottak volna és leginkább teltház előtt teszik mindezt.

A Hooligans pályafutásáról számadatok is léteznek a statisztikákban, de a legbeszédesebb a közel 20 rádiós sláger, melyeket az évek múltával sem hanyagolnak a rádiós szerkesztők. Gondoljuk csak a Királylányra vagy akár a Félemberre, de biztosan elhangzik ezen az estén is a Legyen valami és a Paradicsom a sok ismert sláger mellett. Az idáig megjelent lemezeik mindegyike elérte az aranylemez státuszt, de akad itt tripla platinalemez minősítésű korong is. Egy biztos, hogy a XX. jubileumi évben megjelenő nagylemez dalaiból is terítékre kerül pár dal november 12-én az Arénában. 

A látványos koncertjeiről híres banda ezúttal is kitesz magáért efelől nem lehet kétségünk. Az elmúlt években nagy sikerrel zajló szimfónikus koncertjeikről ismert Magyar Virtuózok Kamarazenekar sem elhanyagolható ezen az estén. Egy szó mint száz a zene és a szórakozás szerelmesei ott és azon a napon megkapják a magukét a Hooligans tagjaitól."