Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Jó volt látni magam sztárosan...

A Fotográfia világnapja apropóján nemrégiben nyereményjátékot hirdettünk, melyben minden új fényképet feltöltő társkeresőnk automatikusan részt vett.

A játék időtartama alatt közel 20 ezer fotót töltöttek fel társkeresőink, azaz a nyeremények sorsolásakor egy óriási kalapból húztuk ki nyerteseink nevét.

A játék fődíja egy profi fotózás volt, amit Anett nyert meg. Ezúton is szeretnénk gratulálni nyertesünknek, akivel nagyon könnyű volt együtt dolgozni, és akiről csodás képek készültek.
Anett a fotózás után egy kedves levéllel is meglepett minket.


Szaisztok!

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget a fantasztikus fotózásért! Nem vagyok szerencsejátékos típus, nagyon ritkán veszek benne részt, emiatt nagyon meglepődtem, hogy a sok száz tag közül én lettem a szerencsés nyertes, és nagy örömmel vártam a fotózás napját.

A fotózás nagyszerű hangulatban zajlott, mind a sminkes, mind a fotós hölgy kiváló munkát végzett. Régebben hobbiból álltam már modellt más fotósoknál, de a valódi egyéniségemet Krisztáék fotói tudták elkapni. Igazi, minőségi fotók születtek. Jó volt látni magam "sztárosan" - de emellett a visszajelzések szerint felismerhető is vagyok rajtuk.

Külön érdekesség, hogy a fotózás közvetlen a válásom után történt, (hosszú vajúdás után végleg lezárult) így a fotók tükrözik a felszabadulásomat az új jövő felé.

Közel két éve használom a Randivonalat, kisebb megszakításokkal. Alapvetően jó lehetőség, sok ismerősöm talált itt párt magának. Számomra a siker még várat magára, de reménykedem benne, hogy hamarosan rám talál a szerencse - a fotó nyeremény jó előjel!

Minden társkeresőnek sok sikert kívánok!

Szeretettel: Anett