Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Karácsonyi koncertek

London Community Gospel Choir
2016.12.28. @Budapesti Kongresszusi Központ

Nagy Britannia elsőszámú gospel kórusa december 28-án Budapesten koncertezik. Sokoldalú, stílusban és előadásmódban is rendkívüli változatosságot mutató, sok nemzetiségű csapatról beszélhetünk, amely katartikus koncertélményt nyújt. Különleges hangzás; a funky-s, swinges, R’n’B-s gospel, a színpadon a tradicionális előadásmódot sajátos pezsdítő koreográfiával ötvözik. A London Community Gospel Choir-t hallgatni fantasztikus élmény, energikus gospel - mind zeneileg, mind lelki értelemben és koreográfiailag is ízig-vérig hiteles forrásból.



Gospel

 

Udvaros Dorottya koncert
2016.12.21. @Budapest, MOM Kulturális Központ

Három évtizeddel első lemeze után elkészítette sokak által várt második önálló albumát Udvaros Dorottya. Az új lemez  sok szempontból az Átutazó világának folytatása. Bereményi szövegei ezúttal is a férfi-nő viszony finom árnyalatait vizsgálják. „Majdnem valaki” című nagylemezének dalai, és vadonatúj karácsonyi meglepetés dalok hallhatóak Udvaros Dorottya koncertjén, december 21-én a MOM Kulturális Központban.



Udvaros

 

Nyári Károly koncert
2016.12.26. @Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája újból elvarázsol bennünket hagyományos ünnepi koncertjével, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban az ország egyik legnagyobb koncerthelyszínén. A művész karácsony este egy meghitt, csodálatos világba kalauzolja a közönségét, egy elsöprő zenei élmény keretei között. Az ünnepi koncerten az előadó a meghívott sztárvendégeivel egyedülálló duetteket, valamint a legismertebb szívet melengető karácsonyi dalokat adja elő a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével.



NyariKaroly

 

Budapest Voices karácsonyi nagykoncert
2016.12.28. @Budapest, MOM Kulturális Központ

A Budapest Voices acappella együttes 2013. áprilisában alakult. A kórus mai magyar underground zenekaroktól ad elő slágereket. Az eredeti dalokat Warnusz Zsuzsa művészeti vezető hangszereli, illetve ülteti át acappella stílusba. A Budapest Voices első dala a Tankcsapdától az Adjon az ég volt, emellett már elkészült kéttucat átdolgozás, köztük a Quimby-től, Péterfy Boritól, a PASO-tól, a Magashegyi Undergroundtól és a Kowalsky meg a Vegától is.




Voices

 

Korda – Balázs Klári – Bagi Nacsa – karácsonyi koncert show
2016.12.21. @Budapest Kongresszusi Központ

Korda György & Balázs Klári Karácsonyi Koncert ShowBagi Nacsával - „Fergeteges soha nem látott koncert show“ – a legnagyobb Korda slágerek és felhőtlen humor egy estén. Korda György közel 60 éve alkot, dolgozik, énekel, és minden kérésnek eleget tesz, ha a közönségről van szó. Az életvidámsága és a zene szeretete még mindig hajtja őt. Minden fellépésén, koncertjén egy energikus, humoros, és csodálatos hanggal megáldott művész köszönt bennünket, aki szemrebbenés nélkül másfél órán keresztül szórakoztat bennünket oldalán a nagyszerű énekesnővel, Balázs Klárival.



Korda

 

Muzsikás együttes - karácsonyi koncert
2016.12.28. @Budapest, Művészetek Palotája

Az Muzsikás együttes évről évre különleges, nagyszabású koncerttel ünnepli meg a karácsonyt a Művészetek Palotájában. Az est megidézi a karácsony meghittségét, de elvezet az év végi ünnepkör vidám, felszabadult, világi, táncos-mulatós hangulatába is. A Muzsikás élettel teli zenéje, közvetlen előadásmódja mindig és mindenütt lenyűgözi a hallgatókat. Karácsonyi koncertje immár tradíció, amiként az is, hogy a vendégek sorában együtt láthatunk-hallhatunk autentikus falusi mestereket, városi népzenészeket, híres előadókat. Az idei est megidézi a karácsony meghittségét, és elvezet az év végi ünnepkör vidám, felszabadult, világi, táncos-mulatós hangulatába is.




Muzsikas

 
Szeretnél élményekben gazdag budapesti programokon részt venni egy igazi társ oldalán? Nézz szét budapesti társkeresőink között!