Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Karácsonyra hangolódva

IX. Mézeskalácsváros
2018.12.22. – 2019.02.23. @Budapest, Bálna Budapest

Idén már kilencedik alkalommal épül meg a Mézeskalácsváros, melyhez bárki hozzáteheti a magáét egy általa készített mézeskalács házikóval vagy éppen a Roxforttal. A város összeállítása nagyjából egy hétig tart, december 22-től pedig ingyenesen látogatható lesz a közös installáció a Bálnában, egészen február végéig. Karácsony előtt csodáld meg te is a Mézeskalácsvárost a Bálnában és töltekezz fel a karácsony illatával már most.

A részletekért kattints IDE!

Mezeskalacsvaros.[1]

 

Nordic XMas Market
2018.12.05. – 2018.12.23. @Budapest, Wild Flower Bar

Nordic XMAS Marketet azoknak szánja a Wild Flower Bar, akiknek inkább a minimalista, visszafogott karácsony áll közel a szívéhez, ehhez biztosítanak majd különleges ajándékokat és növényeket: üvegbúrába bújtatott fenyőket, csodaszép koszorúkat, dán illatgyertyákat, fali makramékat, északi stílusú kaspókat, növényes könyveket, meseszép noteszeket, praktikus clutch-okat és még sok minden mást. Ezen felül a kutyásoknak is kedveskednek, itt debütálnak majd a Wild Flower Bar limitált szériás kutyaszettjei (pórázok, nyakörvek) is.

A részletekért kattints IDE!

NordicXMas

 

Nincs kivel közös programot tervezni? Nézz szét budapesti társkeresőink között!


Óbudai Dizájn Piknik

2018.12.01. – 2018.12.23. @Budapest, Esernyős

Tudatos vásárlók és hazai kézműves alkotók, tervezői márkák találkozása az Esernyősben az ünnepi készülődés forgatagának négy adventi hétvégéjén. A Szindbád Rendezvénytérben kialakított Designfal szemet gyönyörködtető, kreatív alkotásokkal fogadja a betérőket. Az időszak alatt a fal nyitvatartási időben megtekinthető. A tervezők és designerek művészi munkái között akár egyedi karácsonyi ajándékokra is lelhetünk, miközben a hétvégeken beszélgetni is lehet a tervezőkkel.

A részletekért kattints IDE!

ObudaiDesignPiknik

Projekt #30 – Karácsonyi Ajándékbolt Vol. VII.
2018.12.06. – 2018.12.23. @Budapest, Projekt Showroom

A Projekt Showroom történetének 30. pop-up boltjához érkezik idén decemberben, a már hagyománnyá vált karácsonyi ajándékboltjával. Ha kerülni szeretnénk az ünnepek előtti tolongást és a bevásárlóközpontokat, ha őszinte karácsonyi hangulatra vágyunk, akkor itt most is különleges, egyedi és ötletes ajándékokat találhatunk a család minden tagjának. Idén először konyhai eszközök és kiegészítők is kerültek a boltba, de különösen sokféle gyerekkönyv, művészeti album és rengeteg szakácskönyv is helyet kapott a kínálatban a street foodtól a nemzetek konyhájáig.

A részletekért kattints IDE!

Projekt30

 

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét éppen online társkeresőink között!


Az Építészet Nyomai

2018.12.03. – 2019.03.31. @Budapest, Goethe Intézet

A Goethe Intézet fotókiállítása a budapesti építészet német és francia hatásainak és sokszínűségének jár utána. Mindezeket Galamb Zsuzsanna (Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ) gyűjtötte össze, Fátyol Viola pedig a kiválasztott archív fotók ismeretében járt utána, vajon mennyit változtak az idők során budapesti épületeink. Ha karácsony előtt még belefér egy kis kikapcsolódás, akkor látogass el a fotókiállításra és ismerd meg a magyar építészet remekeit.

A részletekért kattints IDE!

EpiteszetNyomai