Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Megvan az Ország Szerelemtortája!

Nosalty.hu receptoldal és a Randivonal.hu májusban közös pályázatot hirdetett. Olyan torta recepteket vártak, amik egyetlen kritériumnak felelnek meg, de annak maximálisan: leveszik az embert a lábáról.

Közel száz ínycsiklandozó és mámorító recept vett részt a pályázatban, valamint közel kétezer szavazat érkezett a pályaművekre. A végső, és egyben igen nehéz döntést a Nosatly.hu zsűrije hozta meg. A legjobbak közül bármelyik torta megérdemelhette volna a címet, de a fődíjat végül a Posta Luca által készített pisztáciás fügelekváros Ezeregyéjszaka-torta nyerte meg.

Íme a győztes:

Torta


Ha te is szeretnéd elkészíteni ezt a cukrászati remekművet, az alábbi videóban lépésről lépésre megmutatják neked a módját:


Nem csak a zsűri döntése alapján született nyertes, mert a látogatók is voksolhattak kedvenceikre. Így az első három helyen a Pirosbogyós-macarontorta, az Oreokeksz-torta és a Málnás-fehércsokoládés-sajttorta végzett.

Igazán változatos íz kavalkád jellemzi a zsűri és a közönség szavazatok győzteseit egyaránt!

Ha te is szeretnéd elkészíteni ezeket a könnyeden édes recepteket keresd fel a  Nosalty – Szerelemtorta receptverseny oldalát!

Jó süteményezést kíván,

a Randivonal csapata