Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Nyári programlehetőségek társkeresőknek jún08

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Nyári programlehetőségek társkeresőknek

Sok társkeresőtől hallom, hogy különösen a nyár nehéz számukra: mindenki párosával andalog a balzsamos estéken, a barátaik nyaralnak, ők pedig itthon kókadoznak a négy fal között, mert nincs kivel programot csinálni. Pedig a nyár a társkeresők legjobb barátja! Ez az időszak a legalkalmasabb arra, hogy új barátokat, új társat találjunk.

Használd ki a nyarat!

A nyár tele van lehetőségekkel egy szingli számára. Sétálhatunk, jógázhatunk, piknikezhetünk a parkokban, számtalan koncert és fesztivál közül választhatunk. A meleg, a napsütés hatására jobb kedvűek, nyitottabbak leszünk, könnyebben hajlunk egy flörtre, forró kalandra. Még a zárkózottabbak, introvertáltak is lazábbakká válnak. Ahelyett, hogy a négy fal között szomorkodsz, használd inkább ki a nyarat a tudatos társkeresésre!


Nincs kivel nyaralni

Az egyedülállók legnagyobb gondja, hogy nincs kivel nyaralni. Harminc felett a legtöbb barátunk, barátnőnk már házas, velük már nem lehet menni.

Szingliként a legkézenfekvőbb megoldás, hogy összefogsz néhány barátoddal, barátnőddel, és együtt tervezitek meg a nyaralást. Ez persze rengeteg egyeztetést, kompromisszumot igényel, mert mindenkinek más lesz az igénye. Íme, itt a lehetőség, hogy gyakorold az alkalmazkodást másokhoz – erre a párkapcsolatban is nagy szükséged lesz. Cserébe viszont lesz kivel elmenned a tengerpartra.

Ha viszont nem szívesen alkalmazkodsz mások igényeihez, mehetsz egyedül is. A legkevésbé akkor kell majd alkalmazkodnod, ha egyedül tervezed meg az utadat. Akkor tényleg oda mész, ahová szeretnél, és úgy töltöd az idődet, ahogy akarod. Ehhez azért kell némi bátorság és szervezőkészség, de valamit, valamiért.

Milyen lehetőségeid vannak, ha egyedül mész nyaralni?

 1. Szervezhetsz magadnak saját utat: városlátogatást, kirándulást, tengerparti nyaralást. Csak akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha nem fogsz végig amiatt szomorkodni, hogy egyedül vagy! Az egyedül utazás óriási előnye, hogy nagyobb eséllyel fogsz beszédbe elegyedni idegenekkel vonaton, repülőn vagy a tengerparti koktélbárban.
 2. Utazhatsz úgy is egyedül, hogy befizetsz egy társasutazásra, sőt vannak kifejezetten szinglik számára utazásokat szervező cégek, ahol a cél az ismerkedés. Ha társasútra mész, egészen biztosan lesz a csoportban olyan ember, akivel szívesen beszélgetsz.
 3. Elmehetsz különféle, tematikus táborokba is. Rengeteg ilyet szerveznek felnőtteknek is. Válogathatsz az életmódtáborok, tánctáborok, elvonulások, jógatáborok, kalandtúrák között. Óriási előnye a dolognak, hogy itt olyan emberekkel ismerkedhetsz, akikkel közös az érdeklődésetek. Nem csak barátokat, de társat is találhatsz a nyaralás alatt.
 4. Válassz ki egy fesztivált, és tölts el egy hetet koncerteket, előadásokat hallgatva! Ha egyedül mész, nagyobb eséllyel szólítanak meg, vagy te magad keresed mások társaságát. Értékes barátságokat nyerhetsz így.


Nyári hétköznapok

Sajnos a nyár nagy része azért a társkeresők többsége számára is munkás hétköznapokkal telik. Az egyedülállók számára ez is igazi aranybánya! Kiváló lehetőség, hogy barátokkal, munkatársakkal, haverokkal beüljetek esténként egy bárba vagy sörkertbe, kávézóba, és amíg az italokat kortyolgatjátok, lehet, hogy valakin megakad a szemetek, esetleg te tetszel meg egy jóképű idegennek.

Nézzük a lehetőségeket!

 1. Egy nagyobb városban hétköznap esténként is vannak koncertek, szabadtéri mozi vagy színházi előadások.
 2. Nyári estéken akár azt is megteheted, hogy egy könyvvel a kezedben kiülsz egy parkba, és amíg merengsz az olvasottakon, felfigyelhetsz egy izgalmas idegenre.
 3. Végre itt a jó idő, felpörgetheted az online randizást. Nyáron sokkal könnyebb kiülős programot találni, romantikusabb a séta egy parkban, mint egy borongós őszi estén. Használd ki a jó időt, hidd el, most könnyebb esténként kimozdulni, mint egy esős őszi délutánon!
 4. Számtalan társkeresőkre specializálódott programszervező cég hirdet nyáron jópofa programokat hétköznapokra és hétvégékre is. Még nyaralni és táborozni is elmehetsz velük.
 5. Menj el rapidrandira, ahol megnövelheted a társtalálási esélyeidet. Egyetlen este alatt nem egy, hanem 7-8 lehetséges partnerrel is találkozhatsz.

A lényeg azonban, hogy legyél nagyon tudatos, és használd ki a jó időt, tervezd meg az estéidet, mert elképesztően kicsi az esélye, hogy a Herceg magától fog bekopogtatni a lakásod ajtaján.


Nyári hétvégék

A nyári hétvégék a családi, baráti grillpartik, kirándulások és esküvők ideje. Mind remek alkalom arra, hogy baráti társaságban ismerkedj meg a barátaid barátaival, egy családtagod ismerősével. Ne mondj nemet egyetlen meghívásra se! Menj el, és légy nyitott!

 1. Tele van az ország hétvégi fesztiválokkal. Szinte minden város megrendezi a maga tematikus hétvégi banzáját: válogathatsz gasztronómiai, történelmi, zenei fesztiválok közül. Néhányat felsorolok kedvcsinálóként: Kapolcs, tihanyi levendula fesztivál, debreceni virágkarnevál, szombathelyi Savaria napok, tatai játékok, egri várjátékok, az augusztus 20-a környéki budavári kézműves sokadalom. Csak menj el, mozdulj ki, sodródj a tömeggel!
 2. Egészen biztos, hogy a kedvenc együttesed vagy énekesed is tart nyáron koncertet. Menj el, és tombold ki magad!
 3. Ha hétvége, akkor irány valamelyik tavunk vagy strandunk! A strandolás az egyik legjobb lehetőség az ismerkedésre!

A lényeg: ne maradj otthon! Tervezz tudatosan! Vedd elő a naptáradat, és jó előre írd be a programokat. És ami fontos: amikor eljön a nap, menj is el! Ha pedig már ott vagy, légy nyitott az újra, ismeretlenre! Használd ki az év legjobb hónapjait, hogy végre megtaláld a társadat!

Ha elakadtál a társkeresésben, nézd meg a Társtaláló expedíció videóit!