Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Nyárindító fesztiválok mindenkinek

26. Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál 
2017.07.03. – 2017.08.17. @Budapest, Városliget

A több mint negyed évszázados hagyományra visszatekintő koncertsorozatot idén is megrendezik, ebben az évben a FINA Vizes Világbajnokság kísérőprogramjaként. A szimfonikus zenekarok mellett a Sabbathsong Klezmer Band, a Semmelweis Kórus és hagyományosan a Budapest Bár, valamint a Magyar Örökség és Hungarikum díjas 100 Tagú Cigányzenekar teszi izgalmasabbá a nyári éjszakákat a Városligetben.

A részletekért kattints IDE!

VajdahunyadVara

 

VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó
2017.07.05-09. @Vác, Duna-part

A visegrádi Négyek Színházi találkozója nem egyszerűen csak egy nemzetközi színházi találkozó. Céljai túlmutatnak mindazon, amit egy ilyen esemény általában ad. Egy olyan határokon átívelő színházi együttműködés, mely nemcsak összehozza a négy ország művészeit és közönségeit, hanem tapasztalatcserére és az egymástól való tanulásra is lehetőséget ad. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az a performance, ami a találkozó végére születik meg, a négy ország résztvevőinek közreműködésével.

A részletekért kattints IDE!

VeNegy

 

Pickup & 4x4 Fesztivál
2017.07.08. @Mogyoród, Hungaroring

Magyarországon és Európában is egyedülálló fesztivál lesz a Pickup & 4x4 Fesztivál, nem „őrült off-roadozás”, hanem egy igényes, interaktív az egész család számára, kikapcsolódást nyújtó egész napos program, koncertekkel, gyerekprogramokkal, off-road vezetéstechnikai segítséggel az épített és a természetes erdei környezetben, a HUNGARORING kellős közepén!

A részletekért kattints IDE!

4x4

 

XXXIII. Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok
2017.07.07-09. @Visegrád

A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok immár 33 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének. E három napon látványos lovagi tornák, pompás királyi menet és esti fáklyás felvonulás, vásár, koncertek és királyi borudvar várja az idelátogatókat, megidézve azt az utánozhatatlan középkori hangulatot, melynek egyik hiteles helyszíne Visegrád.

A részletekért kattints IDE!

Plaotajatekok

 

Pannon Pálinka Fesztivál
2017.07.06-08. @Csopak, Fürdő utcai parkoló

Idén először szerveznek pálinkafesztivált Csopakon. Magyarországon alig van olyan családi vagy egyéb rendezvény, ahol a pálinka ne kerülne az asztalra. A sokféle Pálinka közül, az egyik leghíresebb a törkölypálinka, melynek említése a XVII. századból származik, és azóta is nagy élvezettel fogyasztjuk a szőlőtörkölyből készített italt, különösen a szőlőtermő vidékeken, elsősorban is a Balatonnál. A három napig tartó Pannon Pálinka Fesztiválon, Csopakon bőven lesz alkalom végigkóstolni a kínálatot.

A részletekért kattints IDE!

Palinkafesztival.[1]

 

Gyenesdiási Keszegfesztivál
2017.07.08-09. @Gyenesdiás, Kárpáti korzó

A Gyenesdiási Keszegfesztivál gasztronómiai rendezvény 2017-ben immár 9. alkalommal kerül megrendezésre, melyre a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak! Mindkét nap keszegsütés, zenés, táncos programok várják az érdeklődőket. Kihagyhatatlan gasztro hétvége!

A részletekért kattints IDE!

Keszegfesztival