Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Repülj a francia tengerpartra a Titkok és igazságok című nyári filmmel!

A bezártság hónapjai után végre kinyitottak a mozik, és hűs termekkel, szuper filmekkel várják a nézőket. Ha most épp nem tudsz elindulni egy izgalmas utazásra, engedd, hogy egy jó film repítsen el a távoli tájakra! A Titkok és igazságok nézése közben arcodon érezheted a francia tengerpart szellőjének simogatását, az óceán sós illatát, a virágok balzsamát. Emellett egy lélekemelő, olykor meghatott könnyeket is előcsalogató, fergetegesen kacagtató történetet is végigizgulhatsz.

 

A Bordeaux-ban élő Béatrice izgatottan készül új könyvének megjelenésére. Az önéletrajzi ihletésű regényben férje, Frédéric balesetének történetét írta meg. A jó humorú, sármos és vonzó férfi megvakult, és teljesen kiszámíthatatlanná vált: bármit kimond, ami csak eszébe jut, mindenféle szűrő nélkül. A házaspár nyárra Biarritzba utazik, ahova régi barátaik is velük tartanak. Itt mutatják be a könyvet is az őszi megjelenés előtt. Mindenki izgatottan olvassa a történetet: megpróbálják kitalálni, kik rejlenek a megváltoztatott nevek mögött. A nyomozás félreértéseket és feszültséget szül a társaság tagjai között, az igaz barátság, a család összetartó ereje és a szeretet azonban minden akadályt legyőz.

 

Te mit tennél, ha egy barátod regényt írna, és te is benne lennél? Azonnal magadra ismernél? Ezzel a kérdéssel szembesül a baráti társaság több tagja, akik közül többen nem is találják el elsőre, melyik szereplőt inspirálták ők a regényben. Ebben a nagyon francia történetben minden adott egy jó komédiához: sok civakodás, féltékenykedés és kibékülés után az ember rájön, hogy mégiscsak a család és a barátság a legfontosabb a világon.

 

Franciaországban már több mint egymillióan nézték meg a Titkok és igazságokat, amely többek között az egész színészi gárda, főleg az igazi francia sármmal megáldott José Garcia fenomenális alakítása miatt is feledhetetlen filmélmény. Egyszerre tud megindító és humoros lenni, és minden pillanatban hitelesen alakítja a baleset után önmagát kereső, nagyon szeretnivaló karaktert.  „Felemelő és őrülten vicces: valóságos drágakő ez a film!” „Színtiszta tökély: sok nevetés néhány könnyel” – írták a filmről a francia nézők.

 

A Titkok és igazságok briliáns komédia, amelyen egyszerre sírunk és nevetünk: tökéletes választás barátokkal vagy szerelmünkkel egy nyáresti mozizásra!

Nézd meg a film előzetesét!
A film országos bemutatója augusztus 6., premier előtt már látható egyes mozikban!

A vetítésekről itt tudsz tájékozódni.