Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Tavasz, piknik, szerelem

Pünkösd Piknik 3.0

2015.05.24.

Május 24-én, harmadik alkalommal rendezik meg az adománygyűjtő bográcsbalhét, a Pünkösd Pikniket. A kétnapos ünnep vasárnapján vendéglátóhelyek, zenekarok szervező- és sportcsapatok, munkahelyek, valamint civil szervezetek küzdenek meg a vándorkupáért, melynek sorsáról idén is nagynevű zsűri dönt majd. 

Nincs kivel közös programot tervezni? Nézz szét 30-as társkeresőink között!

Radhika Sanghani: V!RG¡N

2015.05.21.

Radhika Sanghani a The Telegraph állandó szerzője. Cikkeiben arról ír, mit jelent nőnek, különösen fiatal nőnek lenni a 21. században.

Első regénye, a Virgin olyasvalamiről szól, amit bár sokan átélnek, mégis tabunak számít: fergeteges humorral számol be egy, a húszas évei elején járó lány csetlés-botlásairól a szexualitás világában.

A Budapestre látogató szerzővel, Radhika Sanghanival Oravecz Nóra beszélget 2015. május 21-én, csütörtökön, 19.30-kor a Púder Bárszínház és Galériában (IX. Ráday u. 8.) 

 

Pünkösdi tekerés a Mátrában

2015.05.23-24.

Újabb szuper tavaszi úrára vár mindenkit a Magyar Kerékpárosklub május 23-24-én. A kétnapos kirándulás alatt összesen 110 kilométert kerekezik a csapat, aminek most ti is tagjai lehettek! 

 

Tavaszi Borünnep

2015.05.22.

Ha igazán exkluzív élménnyel szeretnéd meglepni kiszemeltedet, látogassatok el pénteken a Lacavore Étterembe,és vegyetek részt a Tavaszi Borünnepen. Már maga az étterem is csodaszép, a Citadella és a Várnegyed szomszédságában fekszik, pazar kilátással. Most pénteken az ízfokozók és a borpillanatok lesznek porondon Degusztációs menüvel.

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra éppen online társkeresőink között!

Paloma presents: 1st birthday

2015.05.22.

Egyéves lett a Paloma! Ennek örömére több mint 30 alkotó közreműködésével, sok programmal, kiállítás megnyitóval, Kirakhatod a kirakatba - Kirakat Kiállítás díjátadóval hatalmasat ünnepelnek! Légy részese Te is a szülinapi forgatagnak!