Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Télbúcsúztató programok

KávéBár Bazár 2017
2017.02.18-19. @Tesla Budapest

2017-ben új helyszínen, Budapest egyik legizgalmasabb rendezvényközpontjában zajlik a következő KávéBár Bazár. Magyar Latte Art Bajnokság, Magyar Coffee in Good Spirits Bajnokság, Magyar Sommelier Bajnokság, Magyar Koktél- és Flair Bajnokság + kiállítók, előadások, workshopok, a főváros szórakozónegyedének főutcáján. Az évről évre fejlődő kiállítás és show nemcsak a szakmabeliek, hanem a fogyasztók részére is rengeteg újdonságot, ínyencséget és látványos programot kínál.

A részletekért kattints IDE!

Kavebar


Vegan Sunday Market
2017.02.19. @Budapest, Paulay Ede utca 33.

A 3. Vegan Sunday Marketet továbbgondolva közösségi piactérré alakítják: így a piac mellett, főző workshopokkal, kerekasztal beszélgetésekkel és olyan közösségi terek megteremtésével készülnek, amely tovább mutat egy egyszerű vasárnapi piacoláson. Kerekedj fel te is és látogass ki eme nagyszerű gasztro eseményre!

A részletekért kattints IDE!

VeganSunday

 

VII. Budapest Tattoo Convention
2017.02.18-19. @Budapest, Lurdy-ház

A Budapest Tattoo Convention Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb tetováló rendezvénye, amelyen több, mint 100 magyar tetováló mellett számos külföldi nagy múltú művész is részt vesz. A kötött programok mellett lehetőség nyílik szemináriumokon részt venni, ahol neves tetováló művészek adják át tudásukat, továbbá koncertek és performance-ek is színesítik a két nap eseményeit.

A részletekért kattints IDE!

Tetovalas

 

Bácskai Hurka- és Kolbászfesztivál
2017.02.18. @Baja, Petőfi-sziget

Baján tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Bácskai Hurka- és Kolbászfesztivál. A hurka és kolbászkészítés mesterei és kedvelői találkozhatnak február 18-án a bajai Petőfi-szigeten. Az idén is elnyerhető a Baja Város Fesztiválkolbásza és Bácska Arany pálinkája cím. Mindezek mellett pedig több zenés program is várja az érdeklődőket, a napot pedig az Orpheus Plus koncert zárja.

A részletekért kattints IDE!

HurkaKolbasz

Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang
2017.02.17-19. @Miskolc belvárosa

A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. A fesztivál a farsangi időszakban kerül megrendezésre, ahol több száz kézműves és gasztronómiai árus jelenik meg. Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac és népművészeti vásár is várja a vendégeket. Nincs kocsonyafesztivál igazi kocsonya nélkül, ezért a széles körű gasztronómiai kínálatban a kocsonya kiemelt szerepet kap. A farsang programkínálatában több tucatnyi koncert, számos gyermek- és családi program, kiállítások, farsangi felvonulás található a karneváli hangulatot megidézve.

A részletekért kattints IDE!

Kocsonya