Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Tölts fel még egy képet és nyerj profi fotózást!

Nyerj profi fotózást vagy arany előfizetési csomagot!

Biztos Te is elképzelted már, hogy milyen lehet az, amikor egy profi fotós készít rólad képeket, a legelőnyösebb beállításokat alkalmazva, a legoptimálisabb fényviszonyokat megteremtve. Nem csak a társkeresés során, de akár önéletrajznál is jól jöhet egy kép, ahol a legjobb formádat mutatod.

Tölts fel képet és nyerj!

Most ezt megnyerheted a Randivonal.hu egyszerű játékában! Nincs más dolgod, mint a nyereményjáték ideje alatt legalább (még) egy fotót feltölteni magadról az oldalra (melyet a moderátorok is jóváhagynak) és máris eséllyel indulsz.

Legyen augusztus 29-én, a magyar fotográfia napján, a Randivonalon a legtöbb fényképes társkereső! Döntsünk rekordot együtt!

A kampány 2015. augusztus 19-29. éjfélig tart. A játékban minden randivonal.hu felhasználó részt vesz, aki a kampány időtartama alatt legalább egy képet feltölt (ha már van feltöltött képe, akkor még egyet), melyet a moderátorok is jóváhagynak. (Lásd ÁSzF.)

Nyeremények:

  • 1 alkalommal profi fotózás, melyet követően 10 db retusált kép kerül átadásra
  • 3 darab 14 napos randivonal.hu arany előfizetés*
  • 3 darab 7 napos randivonal.hu előfizetés*

*Amennyiben a nyertesnek van élő előfizetése, úgy nyereményét a jelenlegi előfizetését követően tudja beváltani, de legfeljebb 2016. június 30-ig.

A nyeremények készpénzre nem válthatóak.

A sorsolás a Dating Central Europe Zrt. zárt informatikai rendszerével történik 2015. augusztus 31-én, 11 órakor.
A nyerteseket írásban (e-mail) értesítjük. A nyertesek mellett pótnyerteseket is sorsolunk. Amennyiben a nyertes 14 napon belül nem válaszol megkeresésünkre, úgy nyereményét elveszíti és automatikusan kiértesítjük a pótnyertest.

Tölts fel képet és nyerj!

Vissza a Randivonalra >