Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Az éjszakáé a főszerep...

Szent Iván Éj

2015.06.23.

Szent Iván éjjelén nagy tüzet gyújtanak a szervezők, hogy elűzzék a sötétséget és felkészüljenek a csillagászati nyárra. Június 23.-án összeülhetsz a Normafán, bográcsok, fáklyák és egy kápolna társaságában. A Konyhakör séfétől, Horváth Ádámtól egy titkos pörkölt receptet kértek erre a szeánszra. Látogassatok el a bográcsozásra, vigyetek pokrócot, egy üveg finom bort, és már kész is a tökéletes éjjeli piknik randi!

Szeretnél párban elmenni programokra? Nézd meg, ki keres éppen társat!

 

8. Budapesti Cseh Sörfesztivál

2015.06.24.-07.05.

8 év. 8 éve, hogy valami elindult Budapesten. Egy mozgalom, mely a már ismert és kevésbé ismert kisüzemi cseh söröket és a csodálatos cseh kultúrát hivatott bemutatni. Egy mozgalom, melynek már te is részese vagy. Igazi különlegességeket kínál a fesztivál, melyekkel nagyon ritkán találkozhattatok magyar rendezvényeken. Ilyenek lesznek többek között a Purkmistr, a Kout, a Brevnov, Kocour és a Sveti Norbert mikró sörfőzdék sörei.

Várnak a legjobb nyári élmények, kár lenne kihagyni őket, csak mert nincs párod! Nézd meg fényképes társkeresőinket!

 

Budapest Essentials 2015

2015.06.25-28.

Pár lelkes, Budapestet imádó fiatal kitalálta, hogy megcsinálja az első urban fesztivált az itt élőknek, a nem itt élőknek, külföldieknek, fiataloknak és kevésbé fiataloknak. Mindenkinek, aki szereti a várost és még inkább azt, ami a fővárossal történt az elmúlt pár évben. Ez lett a BudapestEssentials, ami minden egyben, amit a város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia és egy leírhatatlan érzés! Négy napra fesztiválhelyszínné változik a város egy karszalag segítségével.

 

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra diplomás társkeresőink között!

Klasszikus indiai filmek fesztiválja 2015

2015.06.25.-07.01.

Június 25. és július 1. között a Puskin moziba költöznek az indiai filmgyártás nagy klasszikusai. Számosat közülük nem csak indiai, de nemzetközi fesztiválokon is bemutattak. A nagy muszlim uralkodó, AS kabuli ember, A rabnő, Egy tiszta szív, Valami történik velünk és más nagy indiai film kerül terítékre a héten!

 

 

A mozgás éjszakája

2015.06.27.

Az Országos Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központja 2015. június 27-én rendezi meg a második alkalommal a Mozgás Éjszakáját. 16 sportággal várják este 9 és hajnali 4 óra között a mozogni vágyókat a Hősök terén, a Városligetben, az Andrássy úton és a Felvonulási téren. Lesz futás, kerékpár, salsa, zumbafitnesz, sárkányhajózás, nordic walking, asztalitenisz, tollaslabda, fitness, jóga, korfball, bocsa.