Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Biztosrandi ínyenceknek

Idén már másodjára került megrendezésre a kulináris élményeket az ismerkedéssel összekötő társkereső est, amit a Randivonal és a DUALS Társkereső Iroda közösen szervezett meg. A bolondos főzőpartin izgalmas ízkombinációk várták a társra vágyó hölgyeket és urakat. Az eseménynek ismét a Borganika Főzőklub kellemes és jól felszerelt konyhája biztosította a helyszínt.

 

fozoparti_biztosrandi

A menüsor összeállításában és elkészítésében természetesen profi szakácsok segítettek az egybegyűlt társaságnak. A főszerepben a finomabbnál finomabb kolbászkák voltak, de emellett vegetáriánus fogás is a terítékre került, aszalt sárgabarackos gombás quiche formájában, valamint szárzeller saláta volt a köret. Az estén remek társaság gyűlt össze, és a csapatmunka közös élménye összehozta az ismerkedni vágyókat. Minden társkeresőnek bátran ajánljuk a részvételt a legközelebbi főzőpartinkun is! Figyeld a Biztosrandi oldalát, és gyere el az egyik következő rendezvényünkre!