Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Beindítottuk a tavaszt egy kis bowlinggal

 

A DUALS Társkereső Iroda és a Randivonal által szervezett bowling randi mindig jó alkalom az ismerkedéshez és a szórakozáshoz. A nagyszerű társaságnak ezúttal már 5 pályát kellett lefoglalnunk, hogy minden jelentkezőnk kényelmesen tudjon játszani és ismerkedni.

bowling
Mindig hangsúlyozzuk, hogy ez az este nem a profi játékról szól, hanem arról, hogy a társkeresőknek lehetősége van kötetlenül ismerkedni, egy laza és sportos program keretében. Az összesen másfél órás programon a játékosok több csapatra oszlanak, majd a félidőben felcserélik a csapattagokat, így a résztvevők a csapatok másik felével is tudnak beszélgetni és játszani. Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk résztvevőinktől, mint például Péterét:

"Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

Ha szeretnél hasonló élménydús ismerkedős programon részt venni, ajánljuk figyelmedve a következő társkereső estünket, ami egy Áprilisi bolondos főzőparti lesz. Gyere le, érezd jól magad, és talán még az igazival is megismerkedsz. 


Sikeres társkeresést kíván,
A Biztosrandi csapata
Randivonal.hu és Duals Társkereső Klub