Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Dezy & Lizi Love Story

Az alábbi történetet Dezy és Lizi küldte nekünk, akik megtalálták egymást az oldalon. Ha Te is sikerrel jársz a társkeresésben a Randivonalon, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!
 
2016 decemberében újra bejelentkeztem a Randivonalra, remélve, hogy talán megtalálom a párom.
 
Január 26-án kaptam egy e-mailt Dezsőtől, “ Ha beleférek az elképzelésedbe, jelentkezz”. Jelentkeztem.
Január 28-án megkérdezte mikor hívhat fel. Még aznap beszéltünk.
Az első beszélgetés 15 perc, majd 47 perc, 1 óra 29 perc, 2 óra 1 perc és 2 óra 58 percesek voltak.
 
Április tájékán Dezső egy lépéssel tovább akart lépni a kapcsolatunkban és feltette a kérdést. Ultimátumot kaptam. Ekkor elutasítottam, mondván Torontó és Vancouver között nagy a távolság és még nem állok készen a változásra. Kapcsolatunk megszakadt, de két hét múlva újra beszéltünk. Aztán egy újabb félreértés történt és letiltottam, de hála neki nem hagyott elmenni.


image2
 
Aztán jött a szabadságok ideje. Közölte, hogy júniusban 2 hétre hazalátogat Magyarországra, én pedig augusztusra terveztem, de a sors megváltoztatott mindent. Így ugyanazon a nap, szinte ugyanabban az órában utaztunk. Ő Torontóból Budapestre én pedig Vancouverből Belgrádba.
 
Otthoni tartózkodásom kicsit szomorú volt, ezért a pesti barátnőmmel Sopronba utaztunk pár napra. Dezső lejött utánunk Sopronba, elmentünk ebédelni és fagyizni. Kézen fogott én pedig követtem.
 
Felejthetetlen délután volt június 18. Pünkösd és Apák napja.

image7
 
Szeptemberben meglátogattam. Két csodálatos hetet töltöttünk együtt, majd novemberben volt még egy szabad hetem és újra találkoztunk.

2018 január 26-án ő jött hozzám, hogy együtt ünnepeljük az első évfordulót. 
28-án városnézőbe mentünk, majd ebédeltünk a belvárosban. Estefelé értünk haza. Vacsorához készültünk, amikor Dezső letérdelt és megkérte a kezem, én pedig igent mondtam.
Love story-nk 2018.08.18-án folytatódik.

image8

Köszönjük Randivonal, hogy megtaláltuk egymást!

Dezy & Lizi