Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Hogyan tégy tönkre egy randit 9 lépésben? / Pasiknak

  1. Késs sokat. És ne szólj oda a nőnek, hogy késel. Persze az a leghatásosabb, ha mindez hideg évszakban történik, és az utcán beszéltétek meg a randit.
  2. Jelenj meg szakadtan, és ha egy mód van rá, legalább légy izzadságszagú, de a fokhagyma még ütősebb. Zsíros haj, ápolatlan körmök, minden ilyen apróság segíteni fog a rossz benyomás létrehozatalában.
  3. Igyál meg egy felest vagy kettőt, mielőtt odaérsz és a randi alatt tölts rá.
  4. Éreztesd a partnereddel, hogy fogalmad sincs, ki ő, még a nevére sem emlékszel, de arra, hogy hol futottatok össze és eddig mit beszéltetek egymással, főleg nem.
  5. Tégy kellemetlen megjegyzéseket a külsejére, a munkájára/tanulmányaira, a nőkre általában. Szexista viccek ugyancsak jöhetnek, ne fogd vissza magad!
  6. Beszélj az exeidről. Vagy arról, hogy mindegyik szemét módon elbánt veled, vagy arról, hogy olyan klassz nőt, mint a Mari vagy a Klári, életedben nem fogsz találni többet.
  7. Ha épp nem kellemetlen beszólásokkal és exekről szóló sztorikkal szórakoztatod, hallgass ostobán és bámuld a mellét.
  8. Egyébként is folyton bámuld a mellét. Vagy, ha szoknyában van, a combjait. (Lehet felváltva is, ahogy jólesik.)
  9. Mikor már látod, hogy elhúzódik, és legszívesebben menekülne, tedd rá a kezed a combjára vagy támadd le egy csókkal. Majd kérd meg, hogy fizesse ki a számlát, ha már nem hajlandó szexelni veled. (Ami miatt légy nagyon felháborodva.)