Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Húsvéti készülődés

Gerilla Gourmet
2017.04.14-16. @Szeged, Széchenyi tér

Gasztro-betyárok, készen álltok? Áprilisban újra Szeged lesz Magyarország gasztro-fővárosa! Jön a Gerilla Gourmet 2017-es felvonása. Interaktív látványkonyha, lenyűgöző házisör-kínálat és az utcai gasztronómia legjava várja a szegedieket, és nem csak szegedieket április 14-től 16-ig a Széchenyi téren.


Gerilla Gourmet

Legyen részed a legjobb gourmet élményekben az igazi társ oldalán! Nézd meg szegedi társkeresőinket!


Húsvéti Tojáskeresés a déli parton

2017.04.14. @Balatonföldvár, Kemping utca

2017-ben már második alkalommal rendezik meg Balatonföldváron a tojáskeresést! Az előző évtől eltérően most nem túra-szerűen, hanem egy helyszínen várják az érdeklődőket egy kis keresgélésre 2017. április 14-én, pénteken 10.00 órára a Kemping utcai Madármegfigyelő parkba.


Husveti tojaskereses

 

II. Nyúlfutam Siófokon
2017.04.16. @Siófok, Fő tér

Második alkalommal kerül megrendezésre Siófok Fő terén a Nyúlfutam 2017.04.16-án - Húsvét Vasárnap. A sportolás - futás, kerékpározás, görkorizás - iránt érdeklődők egy tartalmas, jó hangulatú délelőttre számíthatnak. A táv könnyen teljesíthető bárki számára - kb. 3 KM. A szervezők rengeteg ajándékkal, meglepetéssel készülnek.


Nyulfutam

 

Esterházy Húsvét
2017.04.16. @Fertőd, Esterházy-kastély

Színes, változatos program várja a családokat a fertődi Esterházy-kastélyban 2017. április 16-án, Húsvétvasárnap 10-17 óra között. 10 órától minden órában játékos, családi tárlatvezetés indul, 14 órától pedig kézműves foglalkozás várja az érdeklődőket a kastély gyermekfoglalkoztatójában. A rendhagyó, húsvéti tárlatvezetésre regisztráció szükséges az info@eszterhaza.hu címen! A regisztrációkat 2017. április 15. 12 óráig lehet leadni.


Esterhazy

 

Húsvét a Várkert Bazárban
2017.04.15-17. @Budapest, Várkert Bazár

A Várkert Bazárban hímes tojás kiállítás és kézművesek bemutatóján ismerheted meg a hagyományos díszítéseket: tojásírás, tojáspatkolás, tojásdíszítés. A gyerekeket állatsimogató, közös tojásfestés, kézműves foglalkozás, játszóház és gyerekkoncert várja. Fellépnek: Lajkó Félix, Kiscsillag, Cimbalimband, Balkan Fanatik, Tárkány Művek és a Parno Graszt.


Varkert Bazar


Téged is várnak a húsvéti programok! Ne hagyd ki őket, csak mert nincs párod! Ismerkedj budapesti társkeresőinkkel!
 


Húsvét a Pusztai Állatparkban
2017.04.15. @Hortobágy, Vásártér

Az egykori Hortobágyon élők fő megélhetését hagyományosan a pásztorkodás, a halászat, pákászat és a kézműveskedés jelentette. A néphagyomány különleges húsvéti szokásról ugyan nem ír, ám mégis a puszta különleges kelléktárat biztosít ennek az ünnepnek és a tavasz érkezésének átélésére. A Pusztai Állatparkban lesz tojásfestés hagyományos módszerekkel, tojáskeresés, nyuszi teke, almahalászat, a bátrabbak pedig locsolóvers- vagy rajzversenyen is indulhatnak.


Pusztai Allatpark


Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra éppen online társkeresőink között!