Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Novemberi programok

Halloweeni Cirkusz Show
2016.10.29. – 11.06. @Debrecen, Olimpia fasor 23. (volt Balla-tó)

Egyedülálló halloweeni dekoráció a park egész területén, töklámpás verseny, sikoly verseny és rengeteg meglepetés a Halloweeni Cirkusz Show-n. A szervezők finomabbnál finomabb forral borral, hurkával, kolbásszal és mindenféle ínyencségekkel várják a kedves családokat. Ne feledjétek, hogy este újra nyitják a kaput és CSAK felnőttek számára egy igazi borzongás vár. Gyere el Te is a Halloweeni Cirkusz Showra. Ami rád vár: halloweeni jelmezes felvonulás, cirkuszi show műsorok, Monster High - Légy szörnymagad - /táncos show/, Elvarázsolt Vár boszorkányokkal és meglepetésekkel, gondolatolvasás és asztallebegtetés a szellemek közbenjárásával és még számos TÖK jó program.




Halloweeni Cirkusz Show

 
 
XV. Garda Fesztivál
2016.11.04-06. @Tihany, Visszhang domb

A fesztiválon régi halászok elbeszélései alapján felelevenítik hogyan halászták ezt a különleges halat. Tihany történetéhez szervesen kapcsolódó garda, a ″látott hallal″ még a település címerére is rákerült. A fesztiválon ebédre bográcsban halászlé fő, üstben karácsonyi lekvár, aminek az üvegeit a gyerekek dekorálhatják. A szervezők sült gesztenyével és jó hangulattal várnak minden érdeklődőt!




Gerda Fesztivl

 
 
IV. Nagy Orfűi Szalonna Fesztivál
2016.11.05. @Orfű, Mecsek Háza (Barlangkutató u. 1.)

2016. november 5-én megrendezésre kerül a IV. Nagy Orfűi Szalonna Fesztivál, ahol csapatok mérik össze erejüket a "disznófeldolgozás" terén. A disznófeldolgozás mellett számos egyéb programmal is várják a látogatókat, mint például barlangtúra, helyi termék árusok és bemutatók, kézműves bemutatók és árusok.




Szalonna Fesztivl

 
Szent Márton napi országos nagyvásár
2016.11.05-06. @Szombathely, Vasi Múzeum Falu

Az országos hírű Szent Márton napi vásárra az ország minden területéről érkeznek népművesek, kereskedők, iparművészek a városba. A már hagyományossá vált rendezvény stílusos helyszíne a Vasi Múzeumfalu. Az országos nagyvásáron beszerezhetők a mindennapi élet fontos és hasznos, tradicionális kellékei a len-, kender- és gyapjútermékektől a konyhai felszerelésekig. Mindezek mellett a vásári sokadalom mulattatására tréfás népi játékokat, vásári komédiákat, zenés, táncos produkciókat, tökverést, lúdnyak-szakítást láthat a nagyérdemű.




Mrton napi vsr

 
Folklór előadás éjszakai hajókázással és gyertyafényes vacsorával
2016.11.05. 20:00 @Budapest V. kerület, Zrínyi utca 5.

A Magyar Állami Népi Együttes, Duna Művészegyüttes, Hungária Népi Együttes és Zenekar a magyar zenei élet legkiemelkedőbb képviselői, rendszeresen színvonalas műsort adnak a Duna Palotában és a Budai Vigadóban. Rendszeresen fellépnek itthon és külföldön, koreográfiájuk pedig autentikus táncanyagra épül, melyek közül néhány, évszázadokra visszanyúló mozgásanyag felhasználásával dolgozza fel az elzárt falvak féltve őrzött hagyományait. Az előadott táncok segítségével megismertetik a közönséget Magyarország és a magyar lakta területek zene, tánc és öltözködési kultúrájával.




Folklr fesztivl
Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Nézd meg éppen online társkeresőinket!