Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Programok szerelmeseknek

Szerelemhétvége

2015.02.14.

Noszvajon már-már hagyománnyá vált a Szerelemhétvége, amit évek óra megrendeznek a szerelmesek napján.

Csak úgy, mint a korábbi esztendőkben, idén is lesz jegygyűrű kovácsolás „Antik Antinál”, egynapos házasságkötés, szerelem-járat, kézműves programok, kívánság-fa, mézeskalácsszív festés és még sok más szerelmes program. 

Valentin-nap Orosházán

2015.02.14. 19:00

Ha a fületekben csengenek Eric Clapton, Stevie Wonder vagy éppen Robbie Williams slágerei, ha szeretitek a dallamos jazzt és az igényes, élő popzenét, ha kedvelitek az egyszeri és megismételhetetlen zenei élményeket, ha egész estés, különleges hangulatú, igényes kikapcsolódásra vágytok, látogassatok el Orosházára, ahol Valentin-nap alkalmából egy szenvedélyes műsorral várnak titeket a szervezők.

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét éppen online társkeresőink között!

Valentin-napi Szaunaest

2015.02.14. 20:00-23:00

Az Oxygen wellness exkluzív Valentin-napi szauna estet rendez szombaton este nyolc órától. Szauna felöntések, korlátlan wellness használat, frissítő limonádé és gyümölcskehely, valamint páros masszázs és romantikus hangulat vár minden párt a szauna esten.

 

Bor és boldogság

2015.02.14.

Az Oroszlános Borvendéglő és Borhotelben a szerelmesek napján rendezik meg a Tállyai BorBár nevet viselő rendezvényt. Az este így is jellemezhetnénk: „Több, mint blues”, ugyanis a fellépők közt megtalálható a Probojszki Mátyás Band és az amerikai Big Daddy Wilson zenekar is. 

Télen is várnak a legjobb gasztro programok! Ha még nincs párod, akivel elmehetnél, nézd meg fényképes társkeresőinket! 

Bonjour

2015.02.14. 16:00-22:00

Idén is megrendezik az év legnagyobb beltéri borkóstolóját a Bonjour, ahol több mint 200 borászat közel 600 borát kóstolhatják a látogatók. A Millenáris három épületében megrendezésre kerülő eseményen idén Valentin-napi meglepetésekkel is készülnek a szervezők.  

 

Gyertyafény Expressz

2015.02.14.

A Valentin-napi Gyertyafény Expressz hangulatos szalon-, bár- és nosztalgia étkezőkocsikból álló vacsoravonatának három órás programja keretében, felejthetetlen gasztronómiai és szórakoztató zenei élménnyel várjuk a szerelmes párokat, baráti társaságokat. A romantikus időutazás alatt az étkezőkocsikban első osztályú ételeket és prémium minőségű borokat szolgálnak fel a résztvevőknek.

A Gyertyafény Expressz 19:00 órakor indul Gödöllőre, ahol a Királyi Váróban színvonalas zenei programmal várják a szerelmüket ünneplő párokat.