Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Tavaszi piknik és gasztro programok

Tavaszi Etyeki Piknik
2017.04.08-09. @Etyek, Újhegy, Szépvölgy

Az Etyeki Pikniket évente négy alkalommal, évszakonként rendezik meg az etyeki Gasztrosétányon, azaz az Újhegyi pincesoron és a Szépvölgyben. Az Etyekre látogatókat nemes italok, ízes gasztronómia, Piknik Borkollégium és kézműves vásár várja! Többek között fellépnek: Csík János és barátai, a Bahorka Társulat, a Poros Duo és az Újbudai Babszem.


Etyeki Piknik

 

Magyar Ízek Húsvéti Vásár a Várkert Bazárban
2017.04.08-09. @Budapest, Erzsébet tér

Az ünnepi asztalra hamisítatlan hazai, eredeti forrásból származó kistermelői finomságokat tehet az, aki ellátogat a már nagy hagyományokkal rendelkező Magyar Ízek Húsvéti Vásárára. Megtalálható itt minden, amit magyar alapanyagokból csak kívánhat az ember: többek között a klasszikus sonka, kolbász, tojás, torma, mustár, savanyúságok, csokoládék, és még számos termékkategória mellett igazi különlegességekkel is várja a mintegy 100, Magyarország különböző területeiről érkező kiállító a vendégeket.


Husveti Vasar

 

Éld át a legjobb tavaszi programokat egy igazi társ oldalán! Nézd meg elit társkeresőinket!


V. Fehérvári Halünnep

2017.04.08. @Székesfehérvár, Palotavárosi Felső-tó

Aki gasztronómiai élményeket keres, annak ott a helye a Fehérvári Halünnepen, Székesfehérváron a Palotavárosi tavaknál. Izgalmas programokkal, és nem utolsó sorban finomabbnál finomabb halételekkel várnak minden kedves odalátogatót! A Halünnep Székesfehérvár második legnagyobb gasztronómiai fesztiválja. A program fő elemei: egész napos halételfőző verseny, muzsikák, mozgás, játék, vásár. A közösségkovácsoló rendezvényre ízletes fogásokkal és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket.


Halunnep

Szeretnél elmenni a legjobb programokra, de nincs kivel? Nézd meg székesfehérvári társkeresőinket!


Medvehagyma Fesztivál

2017.04.08-09. @Orfű, Kemencés Udvar

A Pécs közeli Orfűn idén is megrendezésre kerül a Medvehagyma Fesztivál, amely kellemes szórakozással és finom ételekkel az egészséges életmódot hivatott hirdetni. A két nap alatt a felnőtteket és a gyerekeket is remek programokkal várják. A gasztronómiai rendezvényen az illatos medvehagyma és medvehagymás ételek mellett zene, színház, játékok, kisvonatozás, előadások, bemutatók, kiállítás és versenyek várják az érdeklődőket.


Medvehagyma

 

Kucsmagomba Fesztivál
2017.04.07-09. @Tatabánya, Várgesztesi Villapark

2017. április 7-9. között rendezik meg változatlan helyszínen, a Várgesztesi Villaparkban a III. Kucsmagomba Fesztivált. A Villapark Budapesttől mindössze 70 km-re, a Vértes hegység ölelésében, csendes zöldövezetben, friss levegőjű erdők és gyönyörű tavak közelében található. A 25 hektáros parkban gazdag növényvilág, nagy zöldfelületek, csend és nyugalom várja a vendégeket.


Kucsmagomba

 

XI. Sonkafesztivál
2017.04.08-09. @Bábolna, lovaspálya mellett

„Újrakezdés” szlogennel idén is megrendezik a XI. Bábolnai Sonkafesztivált 2017. április 8-9. között a lovaspálya melletti bemutatóteremben! A több napos programot egy zenei kavalkád nyitja meg, majd ezt követően meg is kezdődik a híres sonkavásár. A finom sonkák a helyszínen megvásárolhatók vagy meg is kóstolhatók. A színpadon folyamatos zenei kínálat, míg az ebéd mellé is nótaszó harsan a Sonkafesztiválon. Operett és musical előadás, tombola, a fődíj átadása, majd egy különleges színpadi produkció zárja az estet.


Sonkafesztival


Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra éppen online társkeresőink között!