Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Tizenkét dolog, ami alapján eldöntheted, hogy egy igazi férfival vagy egy fiúval randizol-e

Nemrég mutattam be Paul Hudson kis listáját az igazi nő vs. lány kategóriában, de semmiképp nem akarok adós maradni a férfi változattal, hiszen ez sem kevésbé érdekes.

Felnőtt, igazán érett férfi ugyanúgy kevés van, mint csodálatos és független módon viselkedő nő, pedig a kereslet hatalmas. Nézzük, miben látja Paul a férfiasság legbiztosabb jeleit?1. A lakása/szobája úgy néz ki, mint egy emberi lakhely
Furcsa kezdés, főleg, mert általában nem a férfi lakásán kezdjük a randizást… De ha már eljutottunk odáig, érdemes körülnézni: vajon rendben tartja-e, vagy egy disznóól, vagy a mamája jár oda takarítani, esetleg személytelen, semmilyen az egész kégli, vagy kínos rend uralkodik benne és felszisszen, amikor a poharadat nem az alátétre teszed a drága asztalon.

2. Azzal foglalkozik, amiben igazán jól érzi magát
A felnőtt férfi tudja, mit akar, és mire képes. Nem az apjának akar örök életében megfelelni, és nem alázkodik meg az összes feljebbvalója előtt, ugyanakkor nem lázad még negyven éves korában is minden társadalmi szabály ellen valamiféle kamaszos dühből. A felnőtt férfinak vannak céljai, és képes azokat megvalósítani. Vagy legalábbis vannak céljai. Még, ha nem is mindig jut el a megvalósításukig.

3. Nincs szüksége bébicsőszre
Az érett férfi nem fog úgy berúgni egy randin, hogy úgy kelljen hazatámogatni, ha be is rúg, megoldja magától. Nem anyát keres és nem arra vár, hogy majd a partnere oldja meg a gyermekkori traumáit, mert ezeket már feldolgozta. Legalábbis nagyrészt.

4. Van saját véleménye és azt képes megfogalmazni.
Az érett férfi nem birka és nem is nyuszi: mindenről van saját véleménye (na jó, néhány témából kaphat felmentést, ha akar): nem fog mindennel egyetérteni, amit mondunk (a bólogatójánosok sajnos nem az érett férfiak körét erősítik), és ki fogja fejteni a véleményét, persze csak akkor, ha nem fárasztottuk már nagyon le a vitatkozási mániánkkal. A normális férfi nem dorongol le, és nem mondja azt, hogy te nem értesz ehhez, inkább hallgass. Soha nem sérteget és tiszteli a véleményedet.

5. Vannak prioritásai, és ha szerencsésen választottál, akkor te vagy az egyik közülük.
Egy férfi tudja, mit akar: és, ha komolyan randizik, akkor komolyan akar partnert találni. Az, akinek fogalma sincs, hogy valójában mit is szeretne, és egyik nap ezt mondja, másik nap azt, még nem nőtt ki a gyerekkorból.
Ha udvarol neked, akkor elhiheted, hogy nem csak játszik, és hosszú távú tervekkel is rendelkezik: elképesztő jó érzés egy ilyen férfi mellett létezni. Nehogy kiengedd a kezedből!

6. Nem hanyagolja el magát se szellemi, se testi értelemben.
A határozott férfinak határozott elképzelései vannak az életről, a saját szabályai szerint él, nem hanyagolja el magát semmilyen értelemben. Nem hiszi, hogy a jó test a minden, de nem is rabja semmilyen káros szenvedélynek – vagy legalábbis csak mértékkel…

7. Támogatja , és mindenben segítia nőt, aki fontos neki.
Az igazi férfi nem fél attól, hogy a társa sikeresebb lesz, és ettől ő árnyékba kerül. Támogatni fog, bármibe is kezdesz, megbeszélheted vele a problémáidat, csak szólj, hogy ha nem kérsz konkrét tanácsot, mert különben képes napokig törni a fejét azon, hogyan segíthetne.

8. Nem siránkozik, hanem megoldja a problémákat.
Az igazi férfi nem esik kétségbe és nem fog állandóan lamentálni valami megoldhatatlan élethelyzeten, hanem mindent megtesz annak érdekében, hogy megoldja a dolgokat.

9. Képes saját döntésekre, de azt is teljesen természetesnek tartja, ha te döntesz bizonyos helyzetekben.
A felnőtt férfi nem bizonytalankodik sokáig, ha döntéseket kell hozni – főleg nem kisebb jelentőségű ügyekben. Nem tőled várja majd, hogy kitaláld, hová menjetek vacsorázni, vagy a hétvégére: képes saját ötletekkel is előállni. De persze azzal sincs semmi problémája, ha te állsz elő ötletekkel.

10. Ha veled randizik, akkor csak te érdekled.
Nem fog tévét nézni, vagy számítógépezni, ha felmész a lakására, és végre kettesben vagytok. Egész más fogja érdekelni. Mégpedig te – testben és lélekben.

11. Ha elszúr valamit, akkor vállalja a felelősséget.
Ha hibázott, viszi a balhét, nem fog ujjal mutogatni valaki másra: tudja, hogy tévedni emberi dolog, de másra hárítani a felelősséget nem kóser.

12. Tudja, mennyit érsz, és nem fél attól, hogy kifejezze az érzelmeit.
Ha fontos vagy a számára, arról tudni fogsz. Ha azt mondja, hogy szeret, azt nem csak szavakkal fogja kifejezni, hanem tettekkel is. Nem lesz szégyenlős, ha az érzelmei megvallásáról van szó: azt, amit mond, nyugodtan elhiheted. Nem dobálózik a nagy szavakkal, de ha nagy szavakat mond, azokat vedd komolyan.