Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Színes árpilisi programok

Street Food Piknik a Gundel Kertben
2017.04.29. – 2017.05.01. @Budapest, Gundel Étterem

A Gundel évszázados fák lombjaitól zöld kertje ismét megnyitja kapuit a vendégek és a gördülő gasztronómia, a street food jeles képviselői előtt. A megújulás és a természet ébredése jegyében friss alapanyagokból készült új kreációkkal várja a Gundel Créperie és a kertet benépesítő Food Truck-ok csapatai a természet és a gasztronómiai szerelmeseit. A nap folyamán utcazenészek előadásai adják a zenei aláfestést, a gyermekprogramok és a gasztro-kertész felnőtt workshopok is ZÖLD-ek lesznek.


Street Food Piknik

VI. Balatongyöröki Palacsintafesztivál
2017.04.29. @Balatongyörök, Jüngling Zoltán Közösségi Ház

Ki ne szeretné a palacsintát! De tudjuk-e, hogy a megszokott túrós, kakaós, ízes palacsintán kívül hányféle édes és sós palacsintát lehet még sütni? A balatongyöröki palacsintafesztiválon a vállalkozó kedvű versenyzők a vidám programokkal tarkított mulatságon összemérik palacsintakészítő és– forgató tudásukat. A még szerencsésebb vendégek pedig végigkóstolhatják a különlegesebbnél különlegesebb palacsintákat: töltött, panírozott, csúsztatott, rakott, csőben sült, stb. Emellett gyermekprogramok, kézműves játszóház és zenés programok színesítik a rendezvényt.


Palacsintafesztival


Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét éppen online társkeresőink között!


Akkor és Most Jármű Expo
2017.04.29. – 2017.05.01. @Esztergom, Rugby Club Hotel, Nagy Duna sétány 3.

Akkor és Most Jármű Expo - Veterán és Új Járművek Kiállítása lesz 2017. április 29. május 1. között Esztergomban, a Rugby Club Hotel területén. Különlegességek a rendezvényen: Suzuki gyár veterán és új autó, hajó, motorkerékpár különlegességei, Megalux szolár autó és üveg autó. Több, mint 100 veterán jármű, hőlégballon, Rubik Ernő repülőgépe és veterán hajó lesz. Látogass ki te is a rendezvényre, ahol egész napos programok, zenei és tánc produkciók várnak majd, és mindhárom nap sétahajózási lehetőség is lesz.


Jarmukiallitas

Városligeti Majális
2017.04.29. – 2017.05.01. @Budapest, Városliget

2017 április 29-30. - május 1-jén idén is megrendezésre kerül a Városligeti Majális, ami felhőtlen kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A vásári forgatag, a gasztronómia széles tárháza és a vidámpark mellett a szervezők 3 napon keresztül egész napos színpadi produkcióval kedveskednek a látogatóknak! A rendezvény vendége lesz többek között Tompeti és Barátai, a Buborék együttes, Caramel, Gáspár Laci, a Happy Gang, Nótár Mary és még sokan mások!


Varosligeti Majalis

IX. Székely Napok
2017.04.25-27. @Budapest, Fővám téri Nagycsarnok

Hagyománya lett a székely termék vásárnak Budapesten! A kilencedik háromnapos vásáron a székelyföldi termelők több száz minőségi terméke, mint pl. a havasi bio méz, a csíki áfonya likőr, a régi és új motívumokkal díszített használati tárgyak, a bivaly tejföl, erdei gyümölcsből készült szörpök és lekvárok, padlizsán krém, fenyő méz, zakuszka, sör, fenyőrügy szörp, erdélyi meggy likőr, teafüvek, fűszerek, levesalapok és sok más erdélyi különlegesség kerül bemutatásra, melyeket megkóstolhatnak a látogatók a központi vásárcsarnok földszintjén felállított asztalokon.


Szekely Napok

 

XIX. Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál
2017.04.29. - 2017.05.01. @Gyomaendrőd, Szabadság tér

Határon innen és túl számos gazda, sajtmester, családi gazdaság számára kínál ez a jeles esemény lehetőséget az ízletes remekművek bemutatására, értékesítésére, mindezek mellett pedig sajtversenyen is megmérettethetik a munkájuk gyümölcsét. A fesztivál hangulatáról számos koncert, változatos programok és természetesen a vásárok elmaradhatatlan szereplői, a kézműves árusok gondoskodnak.


Sajtfesztival


Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra éppen online társkeresőink között!