Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Tavaszköszöntő bor- és gasztrorendezvények

VI. Budapesti Halfesztivál
2018.03.02-04. @Budapest

2018-ban új, még jobban megközelíthető helyszínen, a Hősök tere mellett, a Műcsarnok buszparkolójában kerül megrendezésre a Budapesti Halfesztivál március 2-4. között! A rendezvényen megtalálhatóak lesznek az ország minden tájáról érkező halászleveinktől kezdve, az egzotikus sushin, a pad thai tésztán, az orosz kaviáron, a francia hallevesen, az olasz branzinon át, egészen az angol fish & chipsig. A belépés mindenki számára ingyenes.

A részletekért kattints IDE!

Halfesztival.[4]


Élménydús tavasz vár rád is! Találd meg párod, hogy kettesben éljétek át a legjobb programokat! Nézz szét éppen online társkeresőink között!

Édesség Napok – CsokoláDays
2018.03.03-04. @Zalaegerszeg

Édes hétvége a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központban! Csokoládé manufaktúrák, kiállítók, kóstoltatók, gyermekeknek csokisuli, édes kézműves foglalkozások, színpadi műsorok, előadások, és sok más édes program várja a látogatókat 2018. március 3-án és 4-én a Keresztury Dezső VMK-ban!

A részletekért kattints IDE!

EdessegNapok
 

Budafoki Pincejárat
2018.03.03. @Budapest

Nyitott pincés szombatok autóbusszal a belvárosból. A Budafoki pincejárat 2018. március első szombatján indul újra a belvárosból. A Pincejárat célja, hogy könnyedén megközelíthetővé tegye a varázslatos budafoki pincevilágot. Jegyek 1.000 Ft-ért kaphatóak, az ár korlátlan számú utazást és a helyszíneken különleges kedvezményeket foglal magába.

A részletekért kattints IDE!

BudafokiPincejarat

 

Eger-Szekszárd Bikavér Párbaj
2018.03.02. @Budapest, Corinthia Hotel Budapest

Az Egri és a Szekszárdi borvidék idén is megrendezi a Bikavér Párbajt, hogy közösen mutassák be a két borvidék egyedi stílusú bikavéreit. 2018-ban is sétáló kóstoló keretében ismerkedhetnek meg a vendégek a különböző évjáratú, kékfrankos alapú házasításokkal, amelyeket személyesen a borászok mutatnak be. Valamint ismét vásárolhatnak limitált mennyiségben a délutáni szakmai sétáló kóstolóra jegyeket azok, akik inkább a kora délutáni órákban szeretnének kóstolni a sommelierekkel és borkereskedőkkel együtt.

A részletekért kattints IDE!

EgriBikaver


Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Nézz szét budapesti társkeresőink között!


Magyar Ízek Tavaszi Vására

2018.03.03-04. @Budapest, Várkert Bazár

A tavasz első napjait a legfrissebb hazai kistermelői finomságokkal köszönti a Magyar Ízek Vására, melynek központjában most a legkülönfélébb sonkák és sertéshústermékek állnak. Az is megtalálja a számítását, aki már a húsvétra készül, hiszen az ünnepi sonkák, kolbászok sora is felvonul a mustrán! De természetesen a tavaszi asztal minden egyéb hamisítatlan magyar íze is fellelhető lesz a vásári forgatagban, így kézműves sajt és tejtermékek, lekvárok, zöldségkrémek, gombakészítmények, mézek, csokoládék és édességek, liofilizált gyümölcsök, tésztafélék, fűszerek, vad és haláruk, valamint gyümölcsszörpök, bor- és pálinkakülönlegességek várják a látogatókat.

A részletekért kattints IDE!

MagyarIzek.[1]

 

Futó Expo 2018
2018.03.02-04. @Budapest, Hungexpo

A Futó Expo 2018 egyik szezonnyitó futós eseménye újdonságokkal, beszámolókkal, előadásokkal, workshopokkal a programkínálatban. A kiállításon beszerezhetjük legújabb felszerelésünket is, melyet előtte a beltéri tesztpályán ki is próbálhatunk. A rendezvény kiváló kiindulópont mindenki számára, kocogóktól az ultrafutókig.

A részletekért kattints IDE!

FutoExpo

 

Utazás Kiállítás 2018
2018.03.01-04. @Budapest, Hungexpo

Magyarország legnagyobb turisztikai kiállítása 2018 tavaszán is több száz kiállítóval várja a nagyközönséget és a szakmabelieket a Hungexpóba. A kiállítók mellett előadásokkal, tanácsokkal, hasznos tippekkel is készülnek a szervezők, legyünk akár a hátizsákos, akár a luxus utazások hívei. Az idei egyik fő téma a digitális turizmus lesz, melynek köszönhetően számos magyar start up is bemutatkozik majd, illetve szó lesz a turizmusban lévő munkaerő helyzetről is.

A részletekért kattints IDE!

UtazasKiallitas

Párban jó programot tervezni! Nézz szét legújabb társkeresőink között!

Ehhez a bejegyzéshez nem lehet hozzászólni.