Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Tavaszváró programok

Eger-Szekszárd Bikavér Párbaj 2017
2017.03.03. @Budapest, Corinthia Hotel Budapest

Az Egri és a Szekszárdi borvidék idén is megrendezi a Bikavér Párbajt, hogy közösen mutassák be, milyen egyedi stílusú bikavérek készülnek a két borvidéken. 2017-ben több újdonsággal is készülnek, így többek között régi évjáratú bikavéreket kóstolhatnak az érdeklődők egy kis létszámú mesterkurzus keretében, valamint limitált mennyiségben a délutáni szakmai sétáló kóstolóra is vásárolhatnak jegyeket azok, akik inkább a kora délutáni órákban szeretnének kóstolni a sommelierekkel és borkereskedőkkel együtt.


Bikaver

 

 

Szeretnél finom borokat kóstolni, de nincs kivel? Nézd meg egri társkeresőinket! 

Téltemető Noszvajon
2017.03.04. @Noszvaj

A közelgő hétvégén, szombaton remek program várja mindazokat, akik egy kis kiruccanásra vágynak. Noszvajon télűző mulatságot rendeznek, ahol kiszebábot égethetnek az odalátogatók, forraltbort, meleg teát ihatnak, vagy forró fánkot ehetnek. Mindezek mellett pedig különböző álarckészítő kézműves foglalkozásokon vehetnek részt. Akinek igazán elege van már a télből, mindenképp látogasson el szombaton Noszvajra!


teltemeto

 

Szentendrei Tavaszi Fesztivál
2017.03.03-04.11. @Szentendre

A tavasz múzsája a magyar irodalom és költészet remekeit hozza el Szentendrére 2017. március 3. és április 11. között. A fesztivál több évtizedes hagyományra visszatekintő rendezvény, amely a Budapesti Tavaszi Fesztivállal párhuzamosan kerül megrendezésre. A városban több helyszínen zajlik, koncertek, színházi előadások, kiállítások szerepelnek a programjaiban. Remek színházi és zenei programok, irodalmi estek, kiállítások és múzeumi programok sokasága közül válogathat a közönség a Szentendrei Tavaszi Fesztivál kínálatában.


tavaszifesztival

 

VI. Székesfehérvári Toros és Pálinkafesztivál
2017.03.03-05. @Székesfehérvár, Palotai kapu tér

Mindenkit vár egy igazi magyar eszem-iszom fesztivál 2017. március 3-5. között! Immáron 6. alkalommal kerül megrendezésre a magyar hagyományokat őrző Toros és Pálinkafesztivál, Székesfehérvár szívében, az Alba Pláza előtti téren. Idén is három napon keresztül kóstolhatnak bele a kilátogatók az igazi falusi disznótoros ízvilágába. Finomabbnál finomabb toros ételek, neves magyar fellépők várnak 2017-ben is mindenkire. Látogass ki Te is, kóstold végig a fogásokat, igyál rá egy jó pálinkát és bulizd végig a fesztivált!


torospalinka

 

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét székesfehérvári társkeresőink között!


Budapest FotóFesztivál

2017.02.28. – 04.30. @Budapest

A 2017 tavaszán első alkalommal megrendezendő Budapest FotóFesztivál két hónapot átívelő kiállítássorozat keretében mutatja be a kortárs és a klasszikus magyar, valamint a nemzetközi fotográfia értékeit, újdonságait. A rendezvénysorozatot a nagyközönség számára változatos programok, workshopok, múzeumpedagógiai foglalkozások színesítik, de lesznek szakmai események, portfolio review, photobook bemutató, illetve fotómaraton is.


fotofesztival

 

Bringaexpo
2017.03-05. @Budapest, Hungexpo

Az ország egyetlen kerékpáros kiállításán böngészhetsz a kerékpár-, alkatrész-, felszerelés-, kiegészítő- és ruházati kínálatból vagy éppen ötleteket szerezhetsz a soron következő bringatúrádhoz. Ha te is igazi bringarajongó vagy, és a tavasz közeledtével be szeretnél szerezni egy új bringát, mindenképp az expon a helyed!


bringaexpo

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra budapesti társkeresőink között!