Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

A csoda

Az alábbi történetet Klaudia küldte nekünk, aki megtalálta párját az oldalon. Ha Te is sikerrel jársz a társkeresésben a Randivonalon, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!

Kedves Randivonal csapat!

Szeretnék hálás köszönetet mondani, hogy segítettetek megtalálni ezt a fantasztikus embert, aki most is itt alszik mellettem (akárhányszor ránézek, elcsodálkozom azon, hogy mennyire imádom ezt a férfit és mennyire hálás vagyok érte), és ezzel visszaadva a hitemet, hogy van még korrekt, normális férfi, amiben nem igazán hittem egy pár csalódás után. De jött Isti és megváltozott minden.


received_2202055343365575

Vicces, mert először vissza se akartam írni neki, annyira elegem volt, de aztán úgy gondoltam miért ne, és úgy érzem életem legjobb döntése volt. Elkezdtünk levelezni a Randivonalon, olyan volt mintha már régóta ismertük volna egymást, bármiről tudtunk beszélni, nem voltak kellemetlen helyzetek, pár levélváltás után meg is beszéltük, hogy pár hét és találkozunk, mert ő is sokat dolgozott és én is.

De Isti egyik este úgy gondolta, hogy nem bírja tovább és megbeszéltük, hogy este bejön elém, mire végzek a munkával, és ott is volt. Amikor megláttam, a szívem a torkomban dobogott, de ezen hamar túllendültünk, átbeszélgettük az egész éjszakát. Attól kezdve elválaszthatatlanok voltunk, minden szabadidőnket együtt töltöttük. Két hét után úgy döntöttünk, hogy összeköltözünk, úgy érezzük ez volt életünk legjobb döntése. Ez körülbelül egy hónapja volt, és boldogabbak vagyunk, mint valaha, az első percben éreztük, hogy mi együtt akarjuk leélni az életünket. Sok a terv, de egy a cél és nincs gond, amit együtt ne tudnánk megoldani.

Köszönet Randivonal, mindenkinek csak ajánlani fogunk titeket. :)

Isti és Klaudia