Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Itt a tavasz, irány a természetbe!

KalandRandi – Hogy kaland legyen az ismerkedés

2015.01.01. – folyamatosan

Egyedül vagy és ismerkedni szeretnél? Már van párod, akivel új élményekre vágysz? Regisztrálj és próbáld ki a KalandRandi-t!

Miért vagyunk mások? Mert fantázia szülte történetekben gondolkodunk, amelyek egy-egy, a valóságban végrehajtandó randi-küldetést jelentenek, egy általad kiválasztott titokzatos idegennel!

Egy színházterem 14. sorának 5. széke alá nézve titokzatos üzenetet találtok? Egy nyilvános könyvtárat meglátogatva megkerestek valakit, aki egy kulcsszóért cserébe sejtelmes információval szolgál? Vagy beülvén egy kávézóba a pohár alján rejtélyes útbaigazítást fedeztek fel? Rakjátok össze a mozaikokat! Ismerkedjetek úgy, hogy együtt fejtitek meg a misztikus feladványt, együtt élitek át a siker élményét!

 

Fagylalt Kiállítás és Fesztivál

2015. március 06.-08.

Nem ismerünk olyan embert, aki ne szeretné a fagyit. Főleg ha isteni, krémes kézműves fagylaltról van szó. Ha szeretnéd levenni a lábáról a kedvesedet, akkor látogassatok ki a hétvégén a Syma Csarnokba, mert újra megrendezik a Fagylalt Fesztivált!

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra éppen online társkeresőink között!

Legyen a feleségem!

2015. március 03.-04.

Melyik nő ne akarná ezt hallani? Ha még nem állsz készen a nagy kérdésre, legalább nevessetek egy jót Edward Taylor vígjátékán, amit kedd és szerda este tekinthettek meg a JÁTÉKSZÍN színpadán. Hogy miről szól?

Nagy bajban van Jim Watt, az egyik jeles londoni brókercég fiatal vezetője. No, nem a tőzsdei hossz vagy bessz ingatta meg cégbeli pozícióját; sokkal inkább viharos magánélete szúrt szemet az Amerikából érkezett házasságpárti nagyfőnöknek. Csoda hát, ha az esti partiig Jim több hölgyismerősének is megteszi címbéli ajánlatát? Itt van mindjárt Helen, Jim fotómodell kedvese, aki valódi esküvő nélkül nem hajlandó jó képet vágni a dologhoz, és inkább választja ma estére a jól fizető reklámcég kampányfotózását. Vagy Terri, aki eredetileg csak néhány múlhatatlanul fontos aláírásért jött el főnökéhez az irodából, de, mert bevállalós, esetleg hosszabb távra is maradna... A befutó végül Edna, a bejárónő, aki ugyan nem olyan gyönyörű, viszont szakmai ártalomként remekül tájékozott a tisztítószer-piacon...

 

Bor-Blues-Böllér Nap

2015. március 06.-08.

Harmadik alkalommal, 2015. március 6-8. között kerül megrendezésre a Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok elnevezésű programsorozat, melynek főszereplője a bor, a zene és a gasztronómia. Az ország legjobb bor- és pálinkaházai képviseltetik magukat, a Veszprémvölgyben sült hurka, sült kolbász és más toros finomságok illata száll, a koncerteken a blues zene jeles képviselőinek koncertjeit hallgathatjuk. Családi programok és kézműves kirakodó vásár is lesznek.

Szuper egész hévégés program, ahova mindenképp érdemes ellátogatni!