Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Márciusi programkavalkád

VI. Macaron Nap
2017.03.20. @több helyszínen

Március 20-án a megszokottól eltérően nem egyetlen központi helyszínen, hanem közvetlenül a készítőknél ünnepelheted a kívül roppanós, belül lágy, fantasztikus színekkel és ezernyi ízzel csábító falatnyi süteményt. Hétfőn különleges kínálattal és kóstolókkal várnak a nemzetközi rendezvényhez csatlakozott hazai cukrászdák, amelyek a vásárlásodból származó bevétel jelentős részét jótékony célra ajánlják fel. A résztvevők között szerepel többek között a Desszert.Neked, a Zazzi, a ChouChou, az Émile, a Gerbeaud és a Pannonhalmi Apátság Pausa cukrászdája.

A részletekért kattints IDE!

Macaron

 

Gardenexpo
2017.03.24-16. @Budapest, Papp László Budapest Sportaréna

Lebegő bonsai fák és buja kertek: március 24-26. között vár a tavasz legszínesebb hétvégéje, a Gardenexpo. 2017-ben is Magyarország legnagyobb kerti trend- és életmód kiállításán láthatók először az idei év kerti bútor és kültéri enteriőrjei, medence illetve kerti gép újdonságai, valamint a legfrissebb kertépítési irányzatok. Látogasd meg Magyarország legnagyobb kerti életmód kiállítását, töltődj fel ötletekkel, nyerj ihletet és alkoss olyan kertet vagy teraszt magadnak, amiben mindig, mindenki mosolyog! 

A részletekért kattints IDE!

Gardenexpo

 

Kutyabarát Piknik és Vásár
2017.03.25. @Budapest, Szimpla Kert

A Kutyabarát.hu csapata immáron 3. alkalommal rendezi meg a tavalyi sikeres rendezvények után, a kutyások által már jól ismert Kutyabarát Piknik és Vásár eseményét. Egy laza kutyás piknikre invitálunk minden kutyabarátot, ahol gyönyörű környezetben, kutyakedvelők társaságában tölthettek el pár kellemes órát. A kézműves kellékek, kutyabarát termékek beszerzésén túl az érdeklődők megoszthatják a kutyás városi lét tapasztalatait, az utcán pedig érdekesebbnél érdekesebb kutyás programok várják a kétlábú és négylábú vendégeket.

A részletekért kattints IDE!

Kutya

 

Tavaszváró Családi Nap Fa és Virágvásárral
2017.03.26. @Kecskemét, Kecskeméti Vadaskert, Műkert 1.

2017.03.26-án kerül megrendezésre Kecskeméten a Vadaskert előtti parkban a "Tavaszváró Családi Nap Fa és Virágvásárral", mely egy egésznapos tavaszváró családi rendezvény, sokféle növény kiállítással és vásárral egybekötve. A színpadon folyamatos zenei és vidám programok, gyermekműsorok, koncertek várják az érdeklődőket. Sztárvendég az Irigy Hónaljmirigy!

A részletekért kattints IDE!

Tavaszvaro

 

XII. Csalamádé Fesztivál
2017.03.24-25. @Budapest, Király utca 8-10., Gödör Klub

Március 24-én és 25-én ismét megrendezésre kerül a Csalamádé Fesztivál, ahol a számos program mellett lesz természetesen csalamádé és zsíroskenyér-kóstolás is. A gasztro programokat koncertek is színesítik, mint például a Nemadomfel együttes, a Djüm Djüm, A Köztársaság Bandája vagy a Chromfuck (RATM Tribute).

A részletekért kattints IDE!

Csalamadefesztival