Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

SMARTRANDI előadás-sorozat: Szerelem a neten – a társkeresés előnyei és kihívásai napjainkban

 
A Be Smart Klub és a Randivonal közös összefogásával született meg a SMARTRANDI előadás-sorozat, ahol izgalmas párkapcsolati és párválasztási témákat boncolgatunk meghívott szakemberek bevonásával. Célunk, hogy segítsünk eligazodni a szívügyek sokszor bonyolult világában és, hogy jobban megérthessük párkapcsolati működésünk pszichológiai mozgatórugóit, gyökereit.

2022. április 27-én, 19:00 órai kezdettel téged is várunk a SMARTRANDI előadás-sorozat harmadik online előadásán, ahol Mogyorósi Rebeka pszichológus Szűcs Gergely műsorvezető segítségével a mai párkeresési trendekről és az ezzel kapcsolatos kérdésekről beszélgetnek majd pszichológiai szempontból.

820x360_3_v2


Sosem volt ennyire egyszerű és könnyű a párkeresés - gondolhatnánk - hiszen az internet, és az egyre táguló online tér számtalan választási lehetőséget kínál. Majd sokszor értetlenül állunk a helyzet előtt, mikor a sokadik üzenetváltás, a sokadik randi után még mindig nem találtuk meg “Az igazit”, akit töretlenül keresünk, csak valahogy sosem pont “Olyan”. A párkeresés folyamata számtalan változáson ment keresztül az elmúlt években, évtizedekben, évszázadokban.

A 2022. április 27-én tartott előadást 19:00 órától élőben közvetítjük, az előadás időtartama alatt pedig lehetőséged lesz feltenni kérdéseidet is a témával kapcsolatban, melyre választ kaphatsz az előadótól a moderátorunk segítségével. Az előadáson érintett témákról bővebben ide kattintva olvashatsz.
 
Amennyiben nem megfelelő számodra az élő előadás időpontja, de nagyon érdekel a téma, úgy bátorítunk, hogy ez esetben is regisztrálj és vegyél jegyet, hiszen 3 évig még bármikor visszanézheted az előadást.

 
Az online előadás megtekintésének feltételei:
 
- A Smartrandi.hu oldalon vedd meg a jegyed az előadásra, melynek ára 1.990 Ft.
- Az előadás vásárlása regisztrációhoz kötött, csak így tudod élőben megtekinteni, valamint utólagosan visszanézni az előadást a felhasználói fiókodban.
- A bankkártyával történő vásárlásodat követően a számlát e-mailben fogod megkapni.
- Az előadás egyedi linkjét külön emailben kapod meg. Ezen a linken tudod élőben követni vagy visszanézni az előadást a profilodba való belépést követően.

 
Miért éri meg jegyet venned az online előadásokra?

- Az előadóink Magyarország legjobb szakemberei.
- Az előadások időtartama kb. 70-80 perc.
- Nem kell kimozdulnod otthonodból, hiszen ÉLŐben nézheted online az előadásokat.
- 3 évig bármikor visszanézheted.
- Bármilyen eszközről élvezheted az előadásokat (desktopról és mobilról is).
- Lehetőséged van élőben kérdezni chaten az előadóktól, ami segítségedre lehet a személyes párkapcsolati problémáid megoldásában.
 
Vedd meg a jegyed és fejlődj az ország legkiválóbb szakembereinek előadásaival, majd ültesd át a tanultakat a mindennapi életedbe, kapcsolataidba!