Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Közeleg a Valentin-nap...

Közeleg a Valentin-nap, amikor a szerelmesek meglepik egymást kis apróságokkal, programokkal. Az év legromantikusabb napja viszont komolyszervezéssel is jár. Mit vegyünk? Hova menjünk? Mit együnk?

Összegyűjtöttünk nektek néhány szuper ötletet!

 

1. Színház és szerelem

A sötétben egymás kezét fogni, romantikus dalokat hallgatni, majd kéz a kézben hazaandalogni… Ezzel biztosan nem lősz mellé!

Még ha nem is vagytok az a tipikusan színházba járó pár, ezek a napon ti is élvezni fogjátok a színház meghittségét, kissé emelkedett hangulatát.

A Szépség és a szörnyeteg, Mellettem elférsz, A padlás, Mr. és Mrs. és további, szerelmeseknek való előadásokra válthatsz jegyet Valentin-napra.

 

2. Mozi

De nem a klasszikus... Nem tartom romantikusnak a multiplex neonfényében való feszengést, de az ágymozi egész más! Ez az újdonság mindenki számára felejthetetlen élmény lesz mindkettőtöknek, hisz egész más, mint a klasszikus változata.  Itt a mozi előnyeit ötvözik az otthoni filmnézés előnyeivel – azaz óriási vásznon nézheted a legújabb filmeket, de ágyban fekve, párnák közt.

Párban jó programot tervezni! Ismerkedj budapesti társkeresőkkel!

3. Láthatatlan vacsora

Aki volt már a láthatatlan kiállításon, az tudja, hogy valami egészen félelmetes, újszerű érzés megtapasztalni a teljes sötétséget. Nehéz így közlekedni, tárgyakat felismerni, de az egyórás vezetés végére egészen belejön az ember. A kiállítás megálmodói ezt az élményt azzal egészítették ki, hogy egy láthatatlan vacsorán is részt vehetnek a látogatók, amit teljes sötétségben kell elfogyasztaniuk. Különleges és garantáltan nem mindennapi élmény!

 

4. Éjszakai csobbanás

Valentin napon a főszerep a romantikán, az éjszakán, a sejtelmes félhomályon és a lágy hangokon van. Ezt mind ötvözi az éjszakai fürdőzés.

Ha a pörgősebb kikapcsolódást szeretitek, akkor irány az Aquaworld, ahol 13-án 22 órától fergeteges buli veszi kezdetét, a szerelmeseket pedig Elvis adja össze. Azok, akik a meghitt romantikát részesítik előnyben, jobban teszi, ha a Gellértbe, a Széchenyibe vagy épp a sárvári fürdőbe látogat el Valentin-napján.

Tedd félre a magányt és találd meg a társad, hogy legyen kivel átélni a valentin napi élményeket! Nézd meg legújabb társkeresőinket!